Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nareszcie w domu

ale wstydu sie najadlam dzisiaj ze niech to szlag

Polecane posty

Gość nareszcie w domu

wracalam od swojego faceta mocno skacowana,co bylo po mnie raczej widac.wracalam od niego w swoim gorsecie,taki z paskami do ponczoch,schowalam te paski ale jakis cudem wylazly spod kurtki:Oludzie sie gapili a ja nie wiedzialam dlaczego.potem wpadl na mnie jakis dzieciak i mnie potracil i wyleciala mi torebka,ktora widocznie zapomnialam zamknac i wylecialy mi kondomy.wtedy tez zobaczylam te paski od gorsetu.ludzie sie na mnie gapili jak na prostytutke wracajaca z pracy.cala akcja miala miejsce w tramwaju:O

Gość ahahahhaa dobre
:D haaha

Gość nareszcie w domu
dziewczyny mowie wam,wstyd jak c...uj.mowilam mojemu facetowi to sie chyba z godzine smial:Djeszcze jak wysiadlam z tramwaju a przystanek jest tuz przy swiatlach na skrzyzowaniu,to chowalam te paski i sie na mnie gapili w autach ci,ktorzy wlasnie stali na swiatlach.no komedia.

Gość gość
hahahahahaahaaha

dlaczego protystutka? po prostu, kobieta do ********* ale trzeba było sprosować,, że tylko jeden w Tobie jeździ:) takie rzeczy się mylą;)

Gość nareszcie w domu
haha mialam przemowic do calego tramwaju-ludzie pozory myla,ja wcale nie wracam z burdelu?:D

Gość cala doba na kafe
no rzeczywiscie troche wstyd ale daj spokuj nie takie rzeczy sie zdarzaja.gorzej jak bys kogos znajomego spotkala:)

Gość nareszcie w domu
haha jeszcze pewnie pomysleli,ze tania d***** bo na taxi nawet nie stac:P

Gość gość
Jak ty się ubrałaś? Nie wiesz, że tak ubrana prostytutka w dzień jest nieprofesjonalna?

Gość gość
wstyd to nie paski tylko to ze ty nosisz kondomy w torebce, od tego jest facet zeby je kupowal i nosil.