Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość córka18

mamy obsesja

Polecane posty

Gość córka18

Jestem tu nowa nie wiem już co robić mam 18 lat moja mama jest uzależniona od swojego faceta zostawił on ja już 5 razy i cały czas ona do niego wraca wiec błaga żeby do niej wrócił ostatnio jest coraz gorzej. Są razem juz 5 lat ale nie mieszają razem spotykają się raz na jakiś czas mama zostaje u niego na noc czasem ale nie mam tam łatwo wykorzystuje ją bo mieszka na gospodarce to musi tam robić cały czas , to własnie latem przy żniwach w kuchni jakieś przetwory itp oczywiście nawet nie usłyszy dziękuje. Nigdy go nie lubiłam bo nie szanował matki ale co zrobić jak się zakocha ale z tym jest coraz gorzej bo ostatnio panu X zaczęło coś się nie podobać bo powiedział po raz 5 ze to nie ma sensu i ją zostawia matka zna jego hasło do poczty i codziennie przegląda mu pocztę czy z nikim nie pisze jest zarejestrowany na stronach randkowych chciała żebym jej założyła konto jako inna kobieta i napisała do niego ale ja tak nie chce to zaczęła na mnie krzyczeć że nie wiem co to miłość, ze dla niej nic nie zrobię zaczęła się nawet modlić do świętego żeby sprawił żeby byli razem ona mu wszystko wybaczy potrafi cały dzień chodzić zamyślona nie jeść w nocy płacze próbowała się raz zabić chodziła po nocy nad wodę nie wiem już co jej powiedzieć bo tyle razy na ten temat rozmawiałam ale nic nie dociera może pomożecie...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować