Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomocy

Polecane posty

Gość gość

Problem z certyfikatem zabezpieczeń.O co chodzi? Nie mogę wejść na nk,facebooka i nawet tutaj nie mogę się zalogować, bo wyskakuje właśnie ten komunikat. Rozumiem, że nie otwierają się strony, które mogą zawierać moje prywatne dane, bo onet czy kafeteria otwierają się normalnie. Zrobiłam skanowanie antywirusem, wykrył jeden zarażony plik. Zastosowalam się do opcji działaj automatycznie i niby zakończyło się sukcesem. Uruchomiłam od nowa komputer i jest ta sama sytuacja. Wcześniej było coś o atakującym ale zalecali zamknąć stronę, więc zamknęłam i teraz już tego nie ma. I nie pytajcie mnie o sprawy techniczne, bo nie mam o tym zielonego pojęcia. Wiem tylko, że przed południem było ok a teraz jest to co jest.

Gość gość
Nie mogę wejść na orange, pocztę na onecie. Co jest???????/

Gość gość
I dzieje się coś dziwnego, bo przed południem jak uruchomiłam komputer przestawiona była godzina, więc ustawiłam tak jak powinno być. Teraz znów jest nie tak.

Gość gość
No i pogadaj se babo sama do siebie. Naprawdę nikt mi nie może pomóc czy po prostu nikogo nie interesują takie tematy?

Gość gość
Serdeczne dzięki za pomoc;) Wystarczyło ustawic zegar w komputerze.Chociaż swoją drogą, to nie wiem dlaczego godzina tak się przestawia.Do dzisiaj było ok a teraz ustawiam, wyłączam komputer, za jakiś czas włączam i znów jest przestawiona.