Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ważne pytanie

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego jeśli ktoś wpisuje w temacie np. "zakaz wjazdu dla dziewczyn które karmią piersią" to dlaczego wchodzą i piszą o kp gdy pytanie jest o mm i odwrotnie? Ludzie piszcie na temat i tyle.

Gość gość
jak to dlaczego - bo to polskie forum. Polacy kochają obrażać, zazdrościć i oceniać innych.

Gość gość
dla mnie to bezsens, utworzyłam temat o mleku krowim a te mi wyskakują o tym, jaką dziecku krzywdę robię a w temacie było napisane jak byk-te co są przeciwne niech nie wchodzą.

Gość gość
Tak, widziałam ten temat. Niestety..jeszcze raz powtórzę - to polski klimat. Ciągłe osądzanie ludzi obok. Brak krytycyzmu jakiegokolwiek dla siebie, na miejscu tego jednak masa kompleksów. Stąd ataki. Wyżyję się na kobiecie od mleka krowiego..bo ja jestem lepsza, ona gł;upia...i tyle, trochę takiej babie ulży, choc problemu kompleksów i głupoty nie rozwiąze oczywiście.

Gość gość
Ja nie raz widze tematy np o kp czy o sn ( z jednym ani drugim nie mialam nic wspolnego) i na nie nie wchodze bo po co? o sn nie wiem kompletnie nic a o kp tyle ze podczas upalow powinno sie dziecko dopajac, wspolczuje tym kobieta na prawde, musza miec mega problemy ze soba aby wyzywac sie na innych i jeszcze cos co jest mega prawda: te co na internecie tak sie wywyzszaja itp w zyciu gdy wylacza komputer sa nikim. To nie sa moje slowa ale cholernie sie z nimi zgadzam

Gość gość
mnie tez to drażni, jak jest jakis temat który dotyczy jakiejs powaznej kwesti i problemu to nikt sie nie udziela.. a jak sa tematy gdzie mozna sie obrazac nawzajem to zaraz odpowiedzi na kilka stron

A ja się obawiam, że dla niektórych pieniaczek (i może pieniaczy) to wręcz zaproszenie do krwawej walki... Niektórzy kochają piekiełka, zakładają nawet tematy przeciw niektórym użytkowniczkom, podszywają się itp. - to moim zdaniem podobne zjawisko. Po prostu nie mogą żyć bez wyżywania się na innych.