Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiepsko idzie mi robienie prawa jazdy Smutno mi

Polecane posty

Gość gość

Muszę dokupic mnóstwo godzin. Nie zdałam wewnętrznego. Miałam 7 dużych i 6 małych błędów. Czuję się dnem.

Gość gość
Tak C***owiedzieli, bo chcieli, zebys dokupiła godziny. Wszędzie o kasę chodzi. Ja 5 razy oblałam praktykę (zewnętrzny).

Gość przyjaciółka111
Jasne że chodzi o kasę . nie martw się tylko uparcie ucz się i zdawaj do skutku....dasz radę...tyle ludzi daje radę ...dlaczego nie Ty?

Gość gość
Dzięki za słowa wsparcia:) Mam nadzieję, że jakoś to będzie. Ogólnie to lubię jeździć autem. Bardzo dobrze idzie mi pas ruchu, parkowanie, zawracanie z wykorzystaniem infrasturktury. Gorzej na większych skrzyżowaniach. Czasem nie wiem do której krawędzi mam dojechać itd.

Gość gość
To spróbuj złapać komara za jaja może będzie wesoło

Gość gość
Wiesz co ja jakims cudem zdalam za pierwszym razem moze dlatego ze wykupilam dodatkowe godziny z czego 2 w dzien egzaminu chyba to mi przedewszystkim pomoglo, jak nie czujesdz sie pewnie lepiej dokupic godziny niz stwerdzic: pojde moze zdam. Poszukaj w necie ktora szkola ma najlepsza zdawalnosc z twojej okolicy i tam idz, moja byla jedna z lepszych i nie jakas najtansza wiec nie robili cyrkow, nie wykorzystywali kursantow tylko mega dobrze uczyli. Zmien szkole bo to dziwne.ze az tak ci zle idzie.

Gość gość
Acha zapomnialam dodac pierwsze slysze zeby ktos robil taki cyrk z wewnetrznego, wlasnie teraz pokazuja ze chca cie wykorzystac dlatego zmien szkole i patrz gdzie najwieksza zdawalnosc

Gość przyjaciółka111
Ja zdałam za 7 razem. Wykupiłam mnóstwo godzin aż w końcu jeżdziłam niemal idealnie i nie miałam wyjścia -zdałam

Gość gość
Ja jestem w teoretycznie dobrej szkole. Cena kursu - 1150zł więc normalnie a nawet dość wysoko. Myślę, że muszę jeszcze kilka godzin dokupić żeby poćwiczyc te skrzyżowania. Pewnych rzeczy nie przeskoczę ale tak chciałabym miec to z głowy!:) Dzięki za wsparcie

Mi też niezbyt wychodzi... Mam wyjeżdżone 50 godzin i wcale nie czuję się na siłach zdawać egzamin. Chodzę do szkoły o bardzo dobrej opinii i wysokiej zdawalności, w instruktorze nie wiadomo czy się zakochać czy mówić do niego "tatuś" - po prostu anioł w ludzkiej skórze - a i tak mi to prawko nie zaskakuje... Czasem fajnie się jeździ a czasem wykładam się na jakichś d**erelach :/