Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odd

dlaczego

Polecane posty

Gość odd

Witam. Nie wiem czy ktoś z was oglądał kiedyś Miami Ink studio tatuażo i czy kojarzycie pewnego tatuażyste Chris'a Nunez'a.. Przejdę do rzeczy. Jestem z moim chłopakiem dwa lata a znamy się cztery lata. Przed naszym związkiem byliśmy dobrymi przyjaciółmi i mówiliśmy sobie wszystko i o wszystkim. Kiedyś wspomniałam mu, że bardzo lubię oglądać Miami Ink i tego tatuażyste a ten dzisiaj przypomniał sobie o tym i ma pretensje, że kogoś takiego lubiłam a tłumaczyłam, że to było dawno 4 lata temu,byłam głupią nastolatką a wiadomo, że każda kiedyś miała jakiegoś fana, a mój chłopak teraz zarzuca mi, że nie jest w moim typie nie podoba mi się, że powinnam sobie znaleść kogoś w moim typie O.o Moim zdaniem to jest dziecinne zachowanie z jego strony każdego dnia mówie mu jak bardzo go kocham ile dla mnie znaczy i nigdy nie zamieniłabym go na kogoś innego krótko mówiąc jest dla mnie wszystkim! A on wielkie pretensje jakbym niewiadomo co mu zrobiła. Dlaczego jest on zazdrosny o kogoś kogo nigdy nie spotkałam i nigdy nie spotkam dlaczego ma takie głupie pomysły?

Gość gość
bo jest emocjonalnym dzieckiem -

Gość gość
Dokladnie. Jak można się czepiac kogoś o jego upodobania? Osobistą sprawa i nikt nie ma tu prawa ingerencji. Dzieciak, niedojrzały, który wyrzuca zabawki z wózka jak nie może postawić na swoim. Nie tłumaczy mu się z niczego, tylko bardzo ostro powiedz, żeby się odp******il.

Gość odd
Aż tak ostro to nie potrafię, ale masz racje. Ma 23 lata a zachowuje się czasami jak małe dziecko. A mnie to rani, gdy mówi, że mam znaleść sobie kogoś lepszego jak tylko on jest tym jedynym O.o