Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

NIEDOMYTE DZIEWCZYNY

Polecane posty

Gość gość

To tyczy się większości dziewczyn. Wykształconych, z miast, z dobrych domów. Czy wy puste laski nie wiecie, że przed spotkaniem z facetem trzeba umyć d**ę? Wkładka higieniczna nie załatwia sprawy! Przed położeniem się z facetem do łóżka zawsze trzeba umyć d**ę! Przed spotkaniem się z facetem na kawę zawsze trzeba umyć d**ę! Bo śmierdzi od was!

Gość gość
On jej tam wącha na spotkaniu przy kawie :D koniobijco z********a i spać, nie zapomnij k****a umyć, to też u ciebie kuleje.

Gość gość
autorze do łozka bierze sie zadbane kobiety a nie ś****wa pisać takie dyrdymały do kobiet to jest hańba żegnam To samo mogłaby pewnie napisac każda kobita do was szczególnych śmierdzieli

Gość gość
durny temat...ale autorka ma troche racji;] aa myc sie trzeba dla siebie a nie faceta...

Gość jasiowędrowniczek
Ej , dla faceta też :classic_cool:

Gość gość
No cos w tym jest. Spotkalem raz dziewczyne, niby zadbana itp. A jak przyszlo co do czego do c**ka jej jechala ryba a pupa to juz masakra. A szkoda bo dziewczyna bardzo ladna. Niektore dziewczyny powinny bardziej dbac o higiene tzn po kazdym siku czy kupce podmywac sie uzywac kosmetykow do higieny intymnej. ja bedac facetem zawsze jestem czysty i pachnacy. prysznic 2 razy dziennie czesta zmiana bielizny itp. To nie jest problem poswiecic kilkanascie minut dziennie zeby byc czystym i pachnacym.

Gość gość
Może miała zakażenie bakteryjne.... No raczej większość się podmywa w tych czasach?

Gość gość
wiekszosc sie podmywa moze ale z pewnoscia nie wszyscy.

Gość gość
Ale nie POLKI? Nie wiesze?

Gość gość
dlatego ja gdy wyciągam penisa z rozporka dla przygodnej szmaty to też go nie myję. niech czuje moją żonę z którą rano odbyłem stosunek, żeby za wiele sobie nie wyobrażała

Gość gość
To sie tyczy kobiet na calym swiecie. Nie kazda ma czas zeby ciagle byc pachnaca i swieza w kroku.

Gość gość
No tak brak wody i bidetu.

Gość gość
dlatego ja gdy wyciągam penisa z rozporka dla przygodnej szmaty to też go nie myję. niech czuje moją żonę z którą rano odbyłem stosunek, żeby za wiele sobie nie wyobrażała Kulturka i higiena na najwyższym poziomie :D

Gość gość
A jak z tym u Polaków? Codzienne mycie? Czyszby? Niewiarygodne :D

Gość gość
ja Polak myje sie codziennie. Obowiazkowy prysznic rano i wieczorem i codziennie swieza bielizna itp.

Gość gość
wstyd się przyznać ale znam takie brudaski...mieszkałam z jedną z nich w pokoju przez jakiś czas. jak przeszła koło mnie to...porażka, śmierdziało od niej :( jak zaczęłam ją tak kiedyś 'obserwować' to potrafiło być tak, że ze 2-3 dni się nie kąpała, bidetu nie uznawała w ogóle ;(

Gość gość
ja sobie nie wyobrazam jak w dzisiejszych czasach ktos nie moze sie wykapac chociaz raz w ciagu dnia. Nie musi przeciez siedziec 30 minut w wannie czy pod prysznicem. wystarczy krotki 5 minutowy prysznic zeby pozniej nie smierdzialo od czlowieka. Ludzie to leniuchy w wiekszosci

Gość gość
Brudasy p********e. Leniem można być, ale prysznic to dla samego lepszego samopoczucia....

Gość gość
na przykładzie mojej koleżanki powiem, że tak...niestety masz rację. pamiętam jak wstawała rano, szybko na siku do łazienki a potem leżenie w łóżku do 15. wstawała i ubierała się, nawet w pokoju czesto. spodnie na nogi jakaś bluzka i szła na randkę z chłopakiem (albo gorzej on przychodził do nas). potem wracała, rzucała ciuchy pod łóżko i znowu wylegiwanie się w pościeli z laptopem. i tak 3-4 dni z rzędu.

Gość gość
masakra jakas.

Gość marietkaaa
moja wspollokatorka nawet nie myje rak po wyjsciu z toilet. i to nawet po kupie ;/ a potem np pyta mnie czy zrobic mi kanapke ;/

Gość gość
oooo która z was sobie bidet kupiła i się chwali na kafe?

Gość gość
a za paznokciami kał :D

Gość marietkaaa
to wcale nie jest smieszne. jak sie zorientowalam to brzydze sie cokolwiek dotykac w mieszkaniu

Gość gość
w poniedziałki to tak zawsze wszystko umyte czy tylko kurz starty

Gość gość
nadmierne mycie to fobia kultury zachodnn iej a żeby mieć kał za paznokciami to trzeba być wyjątkową niezgrabą albo wycierać się bez papieru

Gość gość
najlepsza jest lewatywa

Gość cziko mistrz
Co wy gadacie?zapaszek musi byc ,ja uwielbiem niemyte.ibpisze to zupelnie serio.

Gość gość
z jednej strony higiena jest bardzo wazna ale ja np osobiscie lubie taki delikatny przyjemny intymny zapach c**eczki. Taki zapach robi sie kilka godzin od wykąpania sie. powiedzmy dziewczyna sie kąpie o 8 wieczor a o polnocy mozna lizac jej cudowna muszelke. mmmmmmmmm

Gość gość
Podmyte sa lepsze :-)