Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moj brat powiedział wczoraj co ja poradze na to ze nie mam kompleksow

Polecane posty

Gość gość

tylko dlatego tak sądzi, bo uwaza sie za idealnego, opowiada jakim to był wspaniałym burmistrzem itd. ,jednym słowem sie przechwala,a na koncu twierdzi, nie mam kompleksow Nasmiewa sie przy tym z innych, nie potrafi spojrzec na swiat oczami innego człowieka,brak empatii,jesli taka osoba ma brak kompleksow to ja dziekuje za takiego kogos, swoja laske [rzy wszystkich chwali, ze najładniejsza ze wszystkich , a z innych sie nasmiewa, czy to brak kompleksow niby? Nie znosi krytyki , sprzeciwu, jak go skrytykujesz to sie obraza, to ma byc niby brak kompleksow?

Gość gość
Nie daje sobie pluć w mordę :D acha i ma pozwalać, żebyś(cie) po jego lasce jeździły jak po psie?

Gość gość
Nie daje sobą pomiatać :D acha i ma pozwalać, żebyś(cie) po jego lasce jeździły jak po psie?

Gość gość
jest najlepszy na swiecie i osiaga same sukcesy-jego słowa, a jego laska przespała sie z nim jak był zonaty...super naprawde:) moze ponizac innych i nasmiewac sie a jemu złego słowa powiedziec nie mozna, poza tym miał nawet kare w zawieszeniu za oszustwa i matactwa, a uwaza sie za niewinnego, ze sad sie pomylił

Gość gość
Żonaty nie jest do żony łańcuchem spięty. Widać prawdziwy facet.

Gość gość
Czemu ma twojego słowa słuchać? Idź weź leki majaczysz

Gość gość
prawdziwy facet zdradza swoją żone i zostawia dziecko dla połowe od siebie młodszej -nie wiedziałam, czego tu sie dowiaduje na kafeterii, widze, ze sami qlturalni ludzie tu siedza no no Tylko, ze jak ktos ma prawomocny wyrok to nie powinien fikać wg mnie, bo jednak prawo jest prawem, jak ktos oszukał iles tam ludzi ,te oosoby podały go do sadu, on sprawe przegrał, to jest tutaj chyba cos nie halo? smieszy mnie gdy taki człowie ma sie za idealnego i tyle on twierdzi,ze jest nieskazitelny

Gość gość
mm w doopie czy słucha mojego słowa, jest tak zakochany w sobie i zarozumialy,ze on nikogo słowa nie słucha, ja wyrazam tylko swoje zdanie bo on twierdzi, ze jest idealny sam to powiedział, a nie ma ludzi idealnych, ale politycy juz chyba tacy sa..

Gość gość
Pewnie żona była wredna. Masz pecha, nie możesz dominować.

Gość gość
Mam w d***e owsiki i resztki kupy. Czy jestem bardziej sexowna od młodszej d**y?

Gość gość
on nie jest idealny a ta jego postawa wlasnie to potwierdza,on doskonale zdaje sobie z tego sprawe,wie tez ze zaprzeczanie i agresja na krytyke sprawdza sie,ludzie sa zastraszeni,boja sie mu cokolwiek powiedziec i w to mu graj,ma satysfakcje z tego ze ktos sie go boi i z nim liczy,wedl.mnie to slaby czlowiek ktory dobrze udaje twardziela,pewnie w nocy nie spi i mysli....

Gość gość
"prawo jest prawem" w Polsce prawo nie jest prawem...wiem to doskonale , sprawiedliwość u nas jest dla kombinatorów , masz znajomości to wszystko da się załatwić

Gość gość
Ludzie czemu odpisujecie na prowokację?