Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

slina podczas glebokiego gardla

Polecane posty

Gość Rozgardiaszona
No chyba żartujesz ,czemu twierdzisz że nie może szczytować głęboko w gardle ?Widziałam facetów którzy mieli wytrysk od samego patrzenia ,nie dotykałam ich nawet małym paluszkiem

Wypisujesz dokładnie to co ja chetnie praktykuję. Wyjdź z mojej głowy, powiadam!:D

Gość gość
Rozgardiaszona - tak sline, tylko nie ta "normalna", ale ta która siedzi tam gleboko w przełyku i którą facet ciaaaaagnie ze sobą podczas wyciagania

Gość gość
Tylko rozmowa z partnerem/ką może dać odpowiedź na wasz problem z niedomówień tylko frustracje i dzieci się rodzą

Gość gość
Ja powiedziałem, że była dziewczyna robiła lepiej loda i chciałem nauczyć dziewczynę jak ma mi to robić. Z dobrego serca, bo była niedoświadczona. Nawet nie wiecie jaka była awantura. Już więcej nie zrobiła wcale. Wyczynów obecnej dziewczyny przy lodzie wcale nie komentuję. Ważne, że robi.

Gość Rozgardiaszona
Tak jak mówię oddycham przez usta i pomaga również mocne odchylanie głowy do tyłu ,dobre jest też pragnienie ,czasami specjalnie nic nie piję i mam suchu w gardle ,ale przez to są inne problemy

Gość Suka Swojego Pana
Ale oddychać jej pozwalasz?

Gość gość
Sadze, ze czas najwyższy by wystosować do Redakcji pismo z prosba o weryfikacje poziomu inteligencji każdego forumowicza i zakaz wypowiadania się osobom poniżej IQ 30. Bo to co się tu dzieje, to jest paranoja.

Gość gość
Rozgardiaszona - bardzo dziekuje! Sprobuje, może pomoze.:) Ja wiec robiłam blad, bo specjalnie dużo pilam przed :)

Gość Suka Swojego Pana
Co z Ciebie za Pan na miłośc boską. A tak poza tym KOBIETY SZANUJCIE SIĘ:)

Gość Rozgardiaszona
jakim rozmiarem dysponujesztzn twój facet ? z tym nie piciem to również nie za dobrze

Gość gość
Pan Swojej Suki - w pośredniaku byles? Może robote jakas maja Szczylu dla Ciebie! Lec ! I nie zaśmiecaj forum! Nikomu się nie chce tego czytac co piszesz.

Gość gość
17 cm. Ale teraz sprobuje z suchym, może będzie jakas poprawa

Gość Rozgardiaszona
w jakiej pozycji najczęściej robisz mu gg

Gość gość
ja leze na plecach z glowa troszkę ku gorze a on przede mna kleczy w rozkroku, ostatnio tez dość często bywa, ze on lezy na plecach, ale wyczytałam już ze to zla pozycja do gg. Chyba najlepsza by była jakby on stal a ja kleczala, tak ?

Gość Rozgardiaszona
Miałam faceta który patrzył jak wymiotuję przez pół godziny-po panieńskim mojej siostry hehe-po wszystkim mnie przytulił i zaiągnął do łózka a to tylko umocniło nasz związek -więc nie truj głupot szczylu

Gość Suka Swojego Pana
Myśleć też nie zaszkodzi...to podobno nie boli

Gość gość
Pan Swojej Suki - jeśli kobieta się glodzi nawet tydzień i ma mocne odruchy wymiotne to i tak zwymiotuje. Nie jedzeniem, ale kwasami zoladkowymi. Widac, ze nie masz pojęcia o czym piszesz, idz się może przebiegnij. A skoro to jest dla Ciebie takie obrzydliwe, to zwracaj uwagę gdzie k****a wsadzasz.

Gość Rozgardiaszona
głowa na maksa do tyłu np spuszczona z brzegu łóżka i gwarantuję że jeżeli dasz rady z 17 cm ,to poradzisz sobie i 20 cm,a potem finał głęboko w gardle ,jak zobaczysz reakcję faceta zrozumiesz po co to robię

Gość gość
Pan suko Hitlerowska kobiete traktujesz jak lslke z sexshopu jak się kocha to sięwwspółczuje tak jak kobieta współczuje facetowi jak Żyga po przepiciu

Gość gość
a final gleboko w gardle nie jest niebezpieczny? Kiedys wlasnie mój facet mi mowil, ze chciałby gleboko w gardle się spuscic, nie miałabym nic przeciwko, ale bylam przekonana, ze jest to niebezpieczne, bo można się zachlysnac, s****a może wlecieć w nie ta dziurke co trzeba i katastrofa...;/ Myle się?

Gość gość
Rozgardiasz ma rację odczucie nie ziemskie ale kwestia dobrania się i ważne urozmaicenie to i jedna na całe życie wystarcza chociaż wiem po sobie że to trudne

Gość Rozgardiaszona
Niebezpieczne,niebardziej niż zwykły oral.

Gość Rozgardiaszona
odruch wymiotny można opanować są na to sposoby

Gość gość
pytam, bo nie wiem. Ja dotad sadzilam, ze jest to spore ryzyko, ponieważ gdy facet konczy standardowo w buzi, to przełykamy nasienie jak jedzenie czy picie, ale dalej to już nie mamy nad tym kontroli i nie wiem wlasnie czy jest takie ryzyko, ze wleci nie tam gdzie trzeba, bo później to już wegetacja...:/

Gość Rozgardiaszona
s****a spływa do żołądka

Gość gość
ludzie !!! jak jeszcze nisko upadniecie ? gdzie tu przyjemność obojga ?