Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy faceci lecą na przeciętniary lub brzydkie

Polecane posty

Gość gość

Jak to jest? :D czy z braku laku?

Gość jak to jest wlasciwieee
a czy kobietyyy chca leca na brzydalow brzydkich facetow malo atrakcyjnych ??

Gość gość
Tak też myślałam, że przy kumplach to kozacy :D a jak k***s przyciśnie to najgorsza tłusta locha styknie.

Gość gość
Potwór byle miał otwór :D

Gość gość
,,Tak też myślałam, że przy kumplach to kozacy smiech.gif a jak k***s przyciśnie to najgorsza tłusta locha styknie." - jaki kootas do cholery? To nie chodzi o wielkom prawdziwom miłość i pienkne wnentsze???

Gość gość
Jestem przystojny (a raczej męski) a lecę na łatwe. Lubię sex. A w łóżku dużo więcej się liczy niż tylko twarz. To jak dziewczyna patrzy, dotyka, całuje, jak jest namiętna, a nawet inteligencja ma znacznie (sex z inteligentną jest fajniejszy). To jest właśnie to coś. Więc masz szanse przeciętniaro o ile masz to coś w sobie. Spójrz na facetów. Czy modele z czasopism są męscy? Owszem, są przystojni, ładni rzekłbym. Ale męski facet to coś innego. Taki może mieć nawet jakiś defekt w swojej urodzie: duży nos, odstające uszy, blizna. Ale jest w nim coś zwierzęcego i męskiego. Niestety dzisiejsi aktorzy to takie c**ki, ale spójrzcie na młodych: Belmonda, Toma Berengera, Russela Crowa, Raya Stevensona, czy nawet Herveya Keitela i Lanca Henriksena. Z kobietami jest podobnie. Wcale nie trzeba być modelką z piękną buźką by doprowadzić faceta do wrzenia, by mu się podobać i pociągać go długie lata

Gość gość
znam wielu facetow zauroczonych na maksa jakąs zwykła przeciętniarą zeby nie powiedzieć brzydula. Myslę, że tu chodzi jednak o coś więcej, jakąś chemię międzyludzką. Mnie rownież nie raz podobał się facet obiektywnie nieatrakcyjny ale dla mnie najbardziej meski i najprzystojniejszy na świecie