Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zwisające brzucho po ciąży

Polecane posty

Gość gość

Hej,czy są jakieś sposoby, żeby nie mieć obiwsłego brzuszyska po ciąży? Jestem w początkowych miesiącach i się obawiam,bo bratowa męża urodziła dwa lata temu (przytyła wtedy bardzo) i ma już szczupłe nogi i wieeeelki,ogromny, zwisający, kołyszący się bebol. Przeraża mnie to. Patrzę na Steczkowską (starszą) i widzę, że jednak można. Jakieś rady?

Gość gość
zejdzie sam:) ja w ciazy mialam 34 kg na plusie, brzuch mierzyl zawsze 4 tyg do przodu , a przed urodzeniem na 46 tyg. corka 5 kg , urodzone 14 dni pt. i gdzies po roku, moze 2 , brzuch byl jak wczesniej, bez cwiczen i kremow, plus 0 rozstepow;] teraz znowu jestem w 7 miesiacu, brzuch mniejszy, dzieki bogu na razie jeszcze nie puchne:) takze mam nadzieje ze pozostanie maly;]

Gość gość
dieta ewy dambrowskiej

Gość gość
Jak przed ciążą brzuch był jędrny,umięśniony, to ciąża nie zrobi kuku. Rozstępy to bardziej hormonów sprawka, więc wpływ na to mama ma ograniczony. Ale zawsze można, za radą Michaliny Wisłockiej zagnać męża/partnera/konkubenta, czy innego sprawcę, do szczypania, które przynajmniej zminimalizuje straty, jeśli nawet nie uda się całkiem uniknąć, to zminimalizować straty na pewno pomoże.

Gość gość
Przestałam czytać po "Rozstępy to bardziej hormonów sprawka" :O:classic_cool:🖐️

Gość gość
To nie chodzi o rozstępy, ona wciąż wygląda jakby była w ciąży!!! ja tak nie chcę :(

Gość gość
żadna nie chce tak wyglądać, ja zawsze szczupła a fałd skóry na brzuchu wisi.

Gość gość
Ale od czego to może być zależne?Od rozmiaru brzucha?