Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Osoba w długim związku konkubinacie

Polecane posty

Gość gość

Czy według Was jest etyczna próba odbicia osoby żyjącej w długoletnim związku nie-małżeńskim? Traktujecie taką osobę jak wolną?

Gość gość
W związku osoba jest zajęta, ich się nie tyka.

Gość gość
jem paprykarz :classic_cool:

dla mnie osoba w związku jest nietykalna nieważne, czy ma papier na ten związek, czy nie ma

Gość gość
Odbić to sobie możesz piłeczkę od ping-ponga.

Gość gość
To dlaczego tak wiele osób uważa, że to mało istotny związek, który się zaraz rozpadnie? :o

Gość gość
konkubinaty są cool, zwłaszcza z goścmi po pierdlu :classic_cool:

Gość gość
Większość u mnie w pracy i jak później szukałam na Kafeterii tematów o konkubinacie, to tam z 70% :o A chodzi o to, że ja jestem w konkubinacie i zarówno do mnie, jak i do mojego partnera co chwilę ktoś startuje :o czasem dość ostro...

Gość gość
ale dlaczego nie etyczne? skoro nie mają ślubu to może właśnie mężczyzna/kobieta tego nie chce bo czuje że to nie partner na całe życie

Gość gość
styczne są etyczne :D:D

Gość gość
Może też być tak, że kobieta / facet nie chce ślubu w ogóle.

Gość gość
No właśnie, dlaczego jacyś obcy ludzie wmawiają nam,że nie jesteśmy pewni swojej ukochanej osoby?

związek= człowiek związany z człowiekiem skoro jest w związku, to nie jest sam jak nie jest sam to nie jest do wzięcia dla mnie proste i domniemywanie, że jak związek nie ma papieru na swoją związkowość, to jest tymczasowy - jest co najmniej debilne to tak samo, jak domniemywanie, że związek z papierem jest na zawsze no, chyba, że ktoś do tej pory nie zauważył, że 1/3 małżeństw kończy się bardzo szybko, a pozostała większość trochę później

Gość gość
Ewo, ale to jest przerażające...my jesteśmy dość miłą,życzliwą parą i osoby płc**przeciwnej tą życzliwość biorą za coś więcej...Mojemu facetowi koleżanka z tego powodu,że wysłuchał paru jej żalów postanowiła wysłać gołe fotki w nadziei na więcej... mi się kolega, którego mało znam i nie jest mi jakoś szczególnie bliski, OŚWIADCZYŁ...

Gość gość
Bywa :D desperatek i desperatów nie brakuje.

Gość gość
Dzisiaj panuje dzicz i zero zasad jak już zdążyliście zauważyć. Ja mam dziewczynę od dwóch lat niezmiennie tą samą jesteśmy w szczęśliwym związku a już paru typków mi do niej podbijało jak gdyby nigdy nic. To samo w pracy koleżanki są zajęte w długoletnich związkach albo małżeństwach a pikantnie flirtują sobie z kolesiami jak leci. Mnie to ogólnie w*****a bo jestem zasadniczy i uważam że jak ktoś z kim jest to z nim a nie z innymi. Ale dzisiaj panuje taki świat bez zasad, pieprzenie się po kątach z byle kim, odbijanie chłopaka/dziewczyny przyjaciołom itp.

u mnie sie to nie zdarza owszem, jakieś żarty, jak to w dorosłym towarzystwie, ale każdy przeciez wie, kto jest w związku, a kto wolny i tych zajętych nikt nie zaczepia jakoś specjalnie

Gość gość
Pewnie w tym samym, co Ty środowisku, Ewo...mamy różnych znajomych, lepszych i gorszych, z różnych miejsc. Pracując z kimś nie mamy wpływu na wybór osób do np. innych działów, nie rozliczamy ich też z życia. A to też nasi koledzy, koleżanki...z pracy.

Gość gość
Do mnie też podobijał żonaty... a do mojego faceta dwie mężatki :o

koleżanek i kolegów z pracy nie wybieramy, ale wystarczy powiedzieć raz, co sądzimy na temat ich nieodpowiedniego zachowania i temat mamy z głowy przynajmniej u mnie tak jest a mam do czynienia z różnymi ludźmi, również z pracownikami fizycznymi bez wykształcenia rodem z wiochy zabitej dechami :)

Gość gość
O tak, temat ucięty mamy z głowy, tylko nie rozumiem, dlaczego w ogóle otrzymujemy takie propozycje. Jeśli chodzi o pracowników fizycznych bez wykształcenia, to znam akurat takich wielu i żaden nie wysyłał mi nagich zdjęć.Mojemu partnerowi gołe zdjęcia wysłała pani po studiach magisterskich...