Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

odeszłam dziś z pracy bo mój szef to palant

Polecane posty

Gość gość

jestem oficjalnie bezrobotna :D dawno nie czułam się lepiej, nawet mimo tego, że nie mam pracy czuję, że spadł ze mnie ciężar. Facet maltretował mnie psychicznie! dość yuhooooo

Gość gość
Gratulacje !!!! Ja też odeszłam z pracy jakiś czas temu z tych samych powodów co ty tylko zrobiłam to o jakiś rok za późno Facet zdążył mnie przyprawić o załamanie nerwowe

Gość gość
Fajnie że zdecydowałaś sie na taki krok mimo takiego bezrobocia nie można sobie pozwolić na poniżanie swojej osoby trzeba mieć swój honor bo taki mamy szacunek u ludzi jak sami się szanujemy !!!!

Gość gość
Jeszcze całkowicie mu się p**********o nie dosć że mu dawałam to jeszcze chciał spróbował w d**e ! o nie tak dobrze nie będzie

Gość gość
Nie wiem o czym mówisz bo ja nie dawałam szefowi i nigdy bym mu nie dała bo ani atrakcyjny ani męski na tyle żebym zdradziła męża ale faktem jest że stanowczo na zbyt dużo mu pozwoliłam i to był błąd.A tak ku przestrodze nigdy nie pójdę do pracy tam gdzie jest duża rotacja personelu bo to zawsze świadczy o nieudolności szefa

Gość gość
Patrzcie, jaka jestem cool. Wyluzowana. :classic_cool:

Gość gość
Ja tak kiedys odeszlam przez szefowa. I co sie okazalo? Ona i tak dwa tygodnie po mnie zlozyla wypowiedzenie, a ja niepotrzebnie zostalam bezrobotna.

Gość gość
ja też odeszłąm bo miałam dość i nie żałuję decyzji

Gość gość
Ale jak się będzie czekało w nieskończoność i liczyło na to że szef pierwszy wymięknie można to przepłacić załamaniem nerwowym. A jak zrobi się to w porę to ma się siłę na ułożenie sobie życia na nowo bezrobocie to nie koniec świata a swoją godność trzeba mieć zawsze