Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Joszkobroda

gdzie na angielski

Polecane posty

Gość Joszkobroda

ludzie ratunku, mam poprawkę z anglika a jestem w klasie maturalnej, dajcie namiary na jakiegoś korepetytora albo szkołę angielskiego w Wawie!!!help:)

Gość Joszkobroda
może szybciej by mnie nauczył angielskiego co;)a tak poważnie masz jakieś namiary na dobrego korepetytora???

Gość filio
może szkoła językowa jakaś Profilinqua na przykład jest dobra

Gość Joszkobroda
a speak up? chodził ktoś można kupić u nich kurs na raty ...wiecie sami z kasą zaszaleć nie moge a nauczyć się musze

Gość filio
beznadziejna ta szkoła zapisz się do Profilinqua nie ma rat ale wiadomo co na raty do do d**y

Gość Joszkobroda
czy ja wiem że na raty to do d**y... a profilingua wcale tacy tani nie są i nie na raty jak patrze na ich stronce a pisałam że z kasą u mnie krucho a speak up mają voucher na 100 lekcji i do tego raty

Gość prawictwo pospolite128
Nie słuchaj tych idiotów .. W szkole jezykowej niczego sie nie nauczysz znajdz sobie prywatnego korepetytora ktory wezmie 25 zł za godzine... W szkole jezykowej dzieli sie uwage na 20 uczniów dlatego nauczanie nie jest dobre..

Gość Joszkobroda
a możesz mi przesłać namiary na kogoś dobrego w wawie?bo jak dzwoniłam na ogłoszenia z gumtree to jacyś studenci sami:(

Gość prawictwo pospolite128
Nie mogę , bo nigdy nie brałem korepetycji z angielskiego .. Zawsze miałem bardzo dobre oceny z tego jezyka .

Gość Joszkobroda
no to sam widzisz że dużego wyboru nie mam taniej wyjdzie w speak up no i mają nie takie złe opinie, dobra idę zadzwonić umówię się na spotkanie, może poproszę o jakąś lekcję próbną i sprawdzę ile osób jest w grupie bo jak 20 na jednego nauczyciela to bez sensu i tak nie zdam tej poprawki:(dzięki za rady!

Gość Bizi

Pi School jest niezłą szkołą. Uczyłam się u nich angielskiego na intensywnym kursie i szczerze mówiąc wiele mi ta nauka dała. Ja jestem z niej zadowolona bo przyniosła rezultaty! polecam bardzo.

Gość Mians

Spróbuj sama, mnie dużo dały informacje z tej strony - angielskifluent.pl/blog/jak-nauczyc-sie-angielskiego/ nauka idzie mi ok jestem zadowolona z efektów