Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gośka 123

Pomocy

Polecane posty

Gość Gośka 123

Witam czy jest duża szansa że mogę być w ciąży zostałam wykorzystana w sylwestra okres dostałam 12 stycznia czyli w terminie i wyglądał w miarę normalnie w tą sobotę i niedzielę robiłam testy wyszły negatywne jestem z tym całkiem sama proszę o pomoc

Gość gość
Jesteś głupia.

Gość Gośka 123
Dlaczego głupia od sylwestra nie jem nie śpię to nie jest takie łatwe

Gość gość
Miałaś okres, testy negatywne. Co niby może Cię przekonać jeszcze?

Gość gość
Jakbyś była w ciąży nie dostałabyś okresu 12.01 :-o

Gość gość
Okres miałaś, testy negatywne to skąd by Ci się ciąża wzięła?

Gość gość
Na Twoje pyt - czy jest szansa na ciążę - odpowiadam - nie ma takiej szansy ;)

Gość Gośka 123
Tyle w internecie piszą że można być w ciąży i mieć krwawienie bardzo podobne do okresu ja już nie wyrabiam jestem całkiem sama z dnia na dzień coraz gorzej

Gość Gośka 123
Nie za bardzo mam możliwość zrobić takie badanie może jutro coś wymyśle. Czuje się okropnie i ta samotność nie mam z kim rozmawiać najgorsze że jak nie uda mi się zrobić tej bety z krwi to muszę czekać do lutego na następny okres dramat

Gość Gośka 123
W jedynym szpitalu w którym mogła bym zrobić badanie pracuje moja mama nie mogę jej tego powiedzieć jak tam pójdę to wszystko się wyda może pojadę gdzieś do innego miasta do laboratorium dziękuję za wszystkie odpowiedzi. Jak sama o tym wszystkim myślę to się jeszcze bardziej nakręcam że to ciąża strasznie mi ciężko

Gość Gośka 123
To już tyle trwa że nie mogę się pozbyć tej myśli z głowy najpierw czekałam na okres jak na zbawienie a kiedy przyszedł to znowu wątpliwość bo w internecie piszą że okres nie gwarantuje że się nie jest w ciąży i tak to się nakręca teraz to już mam wrażenie że biust mi się powiększył jutro robię jeszcze jedn test z apteki i może uda mi się tą bete zrobić dzięki że ktoś odpisał bo już świruje

Gość gość
PROWO GUPIE P***Y !! ;-d

Gość Gośka 123
Nawet by mi do głowy nie przyszło żeby robić taką prowokację. Chciała bym żeby to wszystko była nie prawda co ja poradzę na to że się już tak nakręciłam. Dla Was to może śmieszne ale nie dla mnie jestem sama z tym wszystkim nie mam z kim pogadać żeby mi wybił te myśli z głowy.

Gość gość
Nie ma czegoś takiego jak okres w ciąży. Może być plamienie/ krwawienie które kobieta mylnie bierze za okres. Ale jeśli miałaś okres obity i taki jak zwykle to nie ma sensu się wkręcać że to ciąża. W większośc**przypadków w czasie ciąży nie ma żadnego krwawienia ani plamienia.

Gość Gośka 123
Wiem że nie ma okresu w ciąży ale na innych forach kobiety opisują że to krwawienie na początku ciąży nie różniło się niczym od miesiączki ja już sama nie wiem w co wierzyć a w co nie. Wiem miesiączka plus negatywne testy nie może być ciąży ale do mnie to nie dociera dziś całą noc nie spałam dzięki że ktoś się odezwał

Gość Gośka 123
Ja nawet nie pamiętam dokładnie co mi zrobili musieli mi podać jakieś prochy wiem że powinnam to zgłosić ale byłam w takim szoku że nic nie zrobiłam. Teraz ta myśl o ciąży nie daje mi żyć . Nie mam nikogo żeby porozmawiać. Jutro postaram zrobić się tą bete ale już się boję kolejnej nocy i tych myśli

Gość Gośka 123
Ja nie mam już siły jak tylko sobie uświadomie że nie mogę być w ciąży to jestem bardziej przekonana że napewno jestem zaczęłam brać środki na uspokojenie ale niewiele dają.

Gość gość
ile masz lat?

Gość Gośka 123
28

Gość gość
stara baba jestes i mamy się boisz?

Gość Gośka 123
Nie mogę jej tego powiedzieć ona za dużo przeszła żeby się mną przejmować dodatkowo nie chce jej tego zrobić muszę jakoś tą bete zrobić tylko nie wiem jak postaram się coś wymyślić najgorsza będzie noc wiem że nie będę spać tylko cały czas myśleć o ciąży

Gość gośka 123
witam 22 stycznia zrobiłam bete wynik <1,00 normy na moim wyniku to 0 do 2,7 dla kobiet poza ciążą co mam o tym myśleć??

Gość gość
nie jesteś w ciąży!!!!!!!!!!

Gość gość
wykorzystna? bylas pijana czy na chama cie ktos wzial?

Gość Gośka 123
Nie na chama, wtedy mi się podobało, dopiero teraz jak pomyślę że mogę być w ciąży to mi się odwidziało, nie wiem z którym by ta ciąża była, więc raczej się nie ożeni :-O

Gość gośka 123
nie wiem kto to wyżej napisał ze mi się podobalo!!!! ja już poprostu shizuje a tu ktoś dopisuje za mnie takie wątki. dzięki że ktoś odpowiedzial

Gość gość
Próbuj dalej, może za rok się uda ;-)