Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie zabrać dziewczynę na pierwszym spotkaniu

Polecane posty

Gość gość

Jest mały problem bo jesteśmy z małych miejscowości czyli ogólnie rzecz biorąc ze wsi. Umówiłem się z nią na sobotę , do domu raczej nie pójdziemy bo się wogóle nie znamy więc trochę tak nieswojo by było. W samochodzie przesiedzieć cały wieczór to też nic ciekawego. Więc pomyslalem sobie aby zaproponować jej wyjazd do zabytkowego miasteczka oddalonego o 100 km. Nie wiem co ona na to więc chce zapytać Was jakbyście zareagowały i czy to dobry pomysł ?

Gość gość
zabież ją na dyskę i potem poroochasz na masce poloneza. Z Bogiem 🖐️

Gość gość
Nie lubię takich dyskotek , zresztą ona też więc to nie to ale dziękuje za radę Jaka by nie była ;)

Gość gość
No widzę że o tej porze nikt mi nie pomoże , więc się odezwę później :)

Gość edytkaaa23
mysle ze najlepiej na jakis spacer w fajne miejsce,zeby na luzie pogadac troche sie poznac.. 1 randka to jakby nie bylo stres :D Wiec,ja bym nie miala głowy na jakies zwiedzanie :D Tak uwazam:)

Gość gość
zabrałbym ją do domu ale boje się że ojciec zacznie się do niej dobierać :O

Gość gość
No właśnie chodziło mi o ten stres i że to by mogłby być za daleki wyjazd jak na pierwszy raz , dziękuje za radę :) myślę że na spokojnie trzeba się poznać a później można coś zaproponować aczkolwiek pewnie też zależy to od charakteru dziewczyny dlatego chciałem zapytać co inni o tym myślą.

Gość gość
Bez podszywów mi tu ;)

Gość gość
zaproś ją do biedronki na wspólne oglądanie stoisk mięsnego i nabiałowego.

Gość edytkaaa23
no tak,dokładnie kazdy jest inny:) jesli nie na spacer to na jakas kawe,ciastko do nie zatłoczonego miejsca (mala kawiarenka)..a inne rzeczy typu: łyzwy,kino,kregle to pewnie czemu nie:) ale mysle,ze na 2-3 randce. Wiem jak to jest mieszkac na wsi :P wszedzie daleko.. Ja na pierwsza randkę pojechałam z narzeczonym nad morze do Gdanska:)) miło to wspominam i do dzis jestesmy razem a w nastepnym roku ślub :) POWODZENIA! :)

Gość gość
zaproś ją do seks shopu, przynajmniej będzie znać twoje prawdziwe intencje

Gość gość
Chyba skorzystam z Twojej rady ;) łyżwy też chyba będą dobrym wyborem no ale nie przy pierwszym spotkaniu. Dokładnie , nie ma na wsi dużego wyboru a siedzenie wiecznie w domu też mi nie odpowiada więc dobrze jest gdzieś się wybrać. Szczęścia życzę i również pozdrawiam :)

Gość gość
Seks shop raczej by ją trochę zraził do mnie :)

Gość gościówa100
nie wiem w jakiej okolicy mieszkasz ale pierwsza randka lepiej jak nie jest za długa bo to często stres dla jednej i drugiej strony. nie wiem ile masz lat itd. ale łyżwy to fajny pomysł, jakiś może spacer, albo kawiarnia kawa i ciastko tak żeby pogadać ale bez zbędnego przedłużania. jak jej się spodoba to jeszcze coś wymyślicie i się przedłuży a jak jednak to nie to to po kawie i ciastku do domu. Ten wyjazd do miasteczka to fajny pomysł ale nie na pierwszą randkę: - po pierwsze się nie znacie i nie wiesz czy ona jest tego warta - po drugie może się czuć "porwana" i nie zależna od ciebie - nie jest to dla niej komfortowe - po trzecie nie ma jak szybciej skończyć spotkanie jak się okaże że to lipa pozdrawiam

Gość gość
Pierwsze spotkanie najlepiej 1,5-2 godz nie więcej. Nigdzie z nią nie jedź i nigdzie nie zabieraj. Najlepiej tak jak pisał ktoś powyżej spacer, na pewno znasz jakieś miejsce w które lubisz sobie chodzić to tam ją właśnie zabierz.

Gość gość
Czyli to o czym myślałem ktoś tu wyżej opisał , macie rację jakiś spacer wystarczy ewentualnie zobaczę jak to dalej się potoczy . Więc nie będę wyskakiwał z tak dużą propozycją. Co do wieku to mam 23 a ona 21.

Gość gość
Do klubu z Dz1wkami

Gość LalaZakochaa

Jak byłam na urlopie w Trójmieście to w Gdańsku najbardziej mi smakowała ryba w panoramarestauracja.pl. Nawet oceniłam na dwóch portalach zbierających opinie o lokalnych restauracjach. Nawet mi tak rybka nie smakowała przy pobycie za granicą. Doprawiona super. Dorsza polecam gorąco. No i cenowo jest przystępnie, co dziwne w takiej lokalizacji.

Gość temmas

Wydaje mi się, że najlepiej wypadnie jakaś kawiarnia. Spotkacie się w luźnych warunkach, porozmawiacie sobie i zobaczycie co dalej. Wszystko powinno toczyć się swoim tempem. Od siebie mogę polecić Ci Wapiarnie www.wapiarnia.pl .