Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natalia Perejko

Moje pierwsze kroki w odchudzaniu laserowym

Polecane posty

Gość Natalia Perejko

Witam Serdecznie. Niedawno mój dobry znajomy opowiadał mi o zabiegu z firmy, która nazywa się bodajże Slim Express Point. Nawet nie wiedziałem, że ta firma ma swoje usługi także dla mężczyzn, a to chyba z tego co się orientuję rzadkość. Odbył zabieg w Markach w M1 i podobno zabieg nie drogi i trwał 20 minut. Ogólnie znajomy zadowolony i mówił że poleca. Trochę poszperałam w internecie na temat tej firmy i poczytałam. Wygląda to nieźle i chyba zaryzykuje taki zabieg. Przeczytałam wszystkie przeciwwskazania zawarte na ich stronie i nie przeszkadza mi nic przed takim zabiegiem :) Ale jeżeli ktoś odbył taki zabieg laserowy z uśmiechem na ustach prosiłabym o informację oraz opinie! Pozdrawiam !!! Natalia

Gość Agata_76
Pierwsze słyszę, ale chętnie zapoznam się z tymi informacjami. sama jestem w trakcie odchudzania i staram się jadać zdrowo i trochę ćwiczyć. To pomaga, ale jest mi ciężko, ponieważ mam sporo do zrzucenia. Mam 20 kilo nadwagi, a dopiero pozbyłam się 8 kilogramów. Dlatego zastanawiam się nad wsparciem. Mam na oku dokładnie te tabletki - http://wsad.it/gosc/slimette i jestem zdecydowana je kupić, ponieważ mają dobre opinie.

Gość Natalia Perejko
Witam! Odbyłam zabieg z użyciem lasera firmy Slim Express i czuję się wyśmienicie :) Bałam się troszkę, ale jakoś przełamałam barierę strachu i uzyskałam to co chciałam!. Pomimo że mam troszkę duże uda udało mi zmniejszyć ich objętość o 2 cm po 1 zabiegu! Czuję się rewelacyjnie i polecam każdemu taki zabieg. Nie boli nie drogi a daje wspaniałe efekty oraz relaksuje :) Pozdrawiam Natalia

Gość katka893
ja również szukałam jakichkolwiek opinii na temat tego zabiegu w sieci, niestety bezskutecznie, w końcu zdecydowałam się wykupić dwa. Spróbowałam i odradzam, efekty zerowe. Piszę ku przestrodze osób, które będą szukały opinii tak, jak ja szukałam tydzień temu. Naprawdę szkoda pieniędzy, rozczarowujące, bo wizja szybkiej utraty centymetrów była bardzo kusząca :)

Gość gość
U mnie w mieście jest ten zabieg....po zabiegu trzeba było wypic pol litra wody..moze cm stracisz ale nie kg.

Gość Kinia1155
A ja próbowałam i też jestem pozytywnie zaskoczona. Może te zabiegi nie są po prostu dla wszystkic******ednych coś spada a u innych nie. Mi się wydaje że jeśli komuś jeden zabieg nie pomógł to drugi na pewno dałby jakiś efekt bo wiadomo cudów nie ma i po jednym zabiegu mieć odrazu 5 cm mniej to trochę cięzko.

Gość Ewelcia88
Te zabiegi nie obiecują przecież na 100% 5 cm mniej..! Jest jasno napisane i Panie które tam pracują też mówią że od 1 do 5 cm można stracić. A to czy efekt się utrzyma zależy też od nas.....

Gość Alicjaaa9
A znacie jakieś zabiegi po których można jeść co się chce i ile się chce i waga spada albo stoi w miejscu? NIE! Własnie bo takie zabiegi nie istnieja,,, zeby cos spadlo to trzeba tego chciec i troche przystopowac. Najlepiej jest mowic ze zabiegi nie dzialaja i szkoda pieniedzy ale jak ktos wraca do domu i je na obiad schabowego to tak jest. No pomyslcie troszeczke ludzieeee.

Gość gość
bardzo fajnie tak jest tak jest no wlasnie :) www.youtube.com/watch?v=fM3i2-hdbiQ