Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość celina2004

udana inseminacja

Polecane posty

Gość gość
To ja z dnia 18.03 godz.21.37.19. U mnie wskazaniem byla azospermia u meza, wybralismy inseminacje nasieniem dawcy, na pekniecie pecherzyka dostalam pregnyl, mialam na niepeknietym pecherzyku, seks lekarz zalecil od razu po powrocie do domu :) w naszym przypadku zrobilismy to tylko raz po powrocie, bralam duphaston, w ciazy bardzo na siebie uwazalam zeby jej nie stracic, troche nas to kosztwalo zeby stracic ja przez glupote,

Gość pestka19800
Hej:)ja również byłam na topicu "inseminacja - komu się udało". Dołączam również do tych szczęściar, którym się udało:). Ja jestem już w 6 miesiącu:)Ale miło Was widzieć:)

Witam dziewczyny i pozdrawiam:)u nas 18 tydzien już leci,nawet nie wiem jakim cudem to mignęło.Brzuch może nie najwiekszy jak na ciaze blizniacza,ale ciezko juz zakladac buty,podnosic sie i spac:)To raczej z ostroznosci,boje sie za bardzo zginac zeby dzieciaczkom nic nie zrobic,glupie nie?Serdecznie pozdrawiamy wszystkie:)

Akkma ciesze się że wszystko u Ciebie dobrze!! jak ten czas leci ;) jak będziesz znała płeć maluszków to daj znać i trzymajcie się ciepło :)

Chyba zostanę jedyną kobietą w domu:)Dr potwierdził na 100% jednego siusiaczka,drugi chyba też,ale później już sam nie był pewien,bo to pępowina była.3 kwietnia mam drugie badania prenatalne,no i jak zwykle się ich boję,ale tak już chyba będzie do końca,do dziś pozostał mi nawyk sprawdzania się co jakiś czas czy nie ma krwi,po tych krwawieniach moich.Moje dzieciaczki kłują od środka,myślałam,że to może czuję jak fikają koziołki,ale dr powiedział,że to za wcześnie.Czekam na kolejne ciąże,dziewczyn z forum,moich trzech koleżanek,wogóle czekam na duuuuużo dzieci dookoła:)

Akkma a w ktorym tyg jestes? Ja w 17 i chyba juz czuje ruchy ale tylko jak poloze reke na brzuchu i trzymam dlugo. Na poczatku to bylo uczucie jakby bulgotanie a teraz pojedyncze pukniecia. W srode mam usg i moze poznam plec.

Ciesze sie ze cos tu ruszylo. Coraz wiecej nas jest ale przygnebia mnie to ze na naszym poprzednim topiku coraz wiecej dziewczyn przybywa i ze sa tam jeszcze "stare" staraczki

Pestka ja cie pamietam tobie sie chyba udalo jakos w pazdzierniku jak ja mialam pierwsza iui. Jak u ciebie przebiega ciaza?

Czuje sie chyba bardzo dobrze,jedynie co mnie niepokoi to klucia w brzuchu,ale nie cały czas.Kiedys gdzies wyczytalam ze jak kluje to dobrze.I jak wstaje to podbrzusze mnie ciagnie do dołu,ale z tego co wiek dzieciaczki sa wyzej,a nie nad sama koscia lonowa.Mimo wszystko nie jestem spokojna na 100%i chyba tak juz zostanie do konca.

Mnie tez kujejak duzo spaceruje ale wyczytalam ze to normalne bo to wezly chlonne sie odzywaje. Jak znajde o tych bolach to wrzuce

Dzięki,wiesz nawet kiedyś już to czytałam ale zapomniałam.Wiem że gdyby było coś nie tak to nie podniosłabym się z bólu i na pewno nie byłoby to chwilowe.Teraz już musi być wszystko ok do samego końca bo jakby coś się stało nie po mojej myśli,nie pozbierałabym się do końca życia chyba.Myślałam,że w ciąży będzie wszystko takie piękne,będę się bujać z brzuszkiem a tu od samego początku nerwy i zamartwianie się,modlenie,żeby wszystko było dobrze.Chyba na tych moich dwóch blizniakach poprzestaniemy,zawsze chciałam mieć troje dzieci,ale chyba kolejnej ciąży bym nie zniosła,zwariowałabym z niepokoju.Ta dwójeczka mi wystarczy,a w planach mam jeszcze adopcje więc jeszcze jest szansa na trójeczkę:)

U mnie pierwsze ruchy wyczułam ok.18tc :) najpierw takie wirowanie i bulgotanie, jakby "cos" w środku pływało, a potem delikatnie pukanie. Teraz w 6 miesiącu to juz nieźle jestem skopana :D hehe! Też miałam takie ciągnięcia brzucha ale gin mówił że to się naciągają więzadła podtrzymujące macice i to normalne bo brzuszki nasze przecież rosną cały czas :) ale to było nic w porównaniu do tego jak mnie teraz ciągnie :p teraz górna część brzucha pod żebrami bo macica jest bardzo wysoko i zgniata wnętrzności i skóra się naciąga:p ale to taki cudowny ból :D Dziś byłam na krzywej cukrowej i jest w normie, w czwartek mam kolejna wizyte u gina, a dzis idę na pierwsze spotkanie w szkole rodzenia :D buziaki dziewczynki dla Was i maluszków :D

Ja chyba tez juz cos poczulam,jakbym rybke miala w sobie i ogonkiem mnie laskotala:)A byc moze to nie to?Dzis odbieram wyniki krwi i moczu,mam nadzieje ze anemii juz nie mam i bakteri w moczu tez nie,pilam caly msc prawie naturalny sok z zurawiny.W czwartek bad.prenatalne.Jak zwykle się boję...już chcę być po,zobaczyć znów moje dzieciaczki i uslyszeć że wszystko tam jest ok:)

Gość gośća
co tak zacichli haaaa????

Gość Nina0828
halo halo dziewczyny co tam u Was??? Ja czekam czekam i czekam... do 8.07 jeszcze 2 tyg. a ja juz wariuję :D jak przetrwać te ostatki?? nie mogę sie doczekać! :) odzywajcie się !

Gość celina2004
Hejka. Ja tu czesto zagladam ale jak nikt nic nie pisze to ja tez. U mnie 31 tydz. Bede miala synka. Narazie jest wszystko ok a maly tak kopie ze czasami nie moge wytrzymac ... ale ze smiechu. Ninka tyle wytrzymalas ze i teraz dasz rade.

Gość moooooniaaaa
hej. mi się udała IUI za pierwszym razem. Wcześniej staraliśmy się 3 - 4 lata. Przez całą ciążę nie miałam żadnych objawów poza rosnącym bardzo wolno brzuchem. Nawet w 8 miesiącu czasem nie czułam się w ciąży. Zero wymiotów, mdłości nic. Bobo zdrowe wesołe, już ma 2,5 roku.

Gość Nina0828
Celina to już bliżej niż dalej! :D jejciu jak to zleciało... u mnie tylko 1 trymestr był średniawy :p potem super a najgorsza ta końcóweczka! i to czekanie, mała się rozpycha na maxa już ma jakieś 3400g!!! ale damy rade :) :) :) Monia super! pozdrawiam!!! :)

Gość Nina0828
11.07.2014 o 10:18 przyszła na świat moja córeczka! :) zdrowa i piękna :) 56cm, 3680g szczęścia!! trzymam kciuki za reszte mamusiek !!! :)

Gość celina2004
Super. Gratulacje!!!! Buziaki dla Was obu

Gość wasia86
hej, a jakie miałyście pierwsze objawy czy coś przeczuwałyście? Ja miałam drugą inseminację, dziś 16 dzień po zabiegu i czuje, że nie tym razem, objawy jak na @, ale w sumie to jej nie ma. testu nie robiłam, bo wydaje mi się, że jutro dostanę @, jeżeli nie to jutro robie test