Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Córeczka

Polecane posty

Gość gość

Mam przesłodką córeczke To przyke ze niektórym nie jest to dane Współczuje parom które nie mają córki Syn to jednak coś gorszego od córki i basta Mamy synków okłamujcie się dalej że lepiej mieć syna!! TYLE W TEMACIE

Gość gość
a ja mam corke, ale jakos nie stwierdzam ze syn jest kims gorszym, chore wyobrazenie ;/

Gość gość
a współczuje tym co jaką córki ,jeszcze ten tytuł córeczka to brzmi jak k***eka tatusia alfonsika ,kiedyś czyjś syn wydyma twoją córeczkę i zapoda jej laseczkę OT TYLE W TEMACIE .

Gość TakaJednaMadzia
A ja wspolczuje "coreczka" które maja takie mamusie.

Gość gość
p******* jestes autorko, mam dwóch synów i córke, fakt ze dziewczynki sa inne ale moi synowie to super chłopaki jestem z nich dumna i cała trójke kocham równie mocno

Debilna prowokacja ja mam córkę i jeśli zdecyduję się na kolejne dziecko chciała bym syna aby mieć doświadczenie przy obojgu choć jeśli będzie córka też bym ją mocno kochała. Nie rozumiem tego fenomenu aby na siłe chcieć jakąs płeć bo jedna lepsza od drugiej.

Gość gość
taaa pocieszaj się, ja niegdy w zyciu nie spotkałam chłopczyka który był nie mówię tam że grzeczny ale chociaż sympatyczny. To tylko matką tak się wydaje że ich chłopaki są super bo dla każdej matki swoje dzieci są najcudowniejsze, w tych czasach chłopaki wyrastają na zwyczajnych przymulasów. Przykład moja córka bawiąca się z synem szwagierki, są w tym samym wieku a tamten co chwile przychodzi z płaczem a to że córka nie chce sie z nim bawic, że córka bawi się lalkami a nie z nim, a to że oglada inna bajke niz on chce itd wogóle nie umie sobie sam ze soba poradzic a mają po 5 lat. Dziewczynki są zaradniejsze i nie lecą co chwile na skargę

Gość gość
Durne prowo. Autorka zapewne chciała syna, a teraz podbudowuje morale.

Gość gość
znam dziewczynki istne potwory, małe manipulantki, skarżypyty, kłamczuchu, gorsze sto razy od chłopaków. Moi synowie to juz nastolatkowie obaj sie super ucza sa grzeczni, nie mam z nimi problemów typu picie, palenie, od małego byli bardzo grzeczni, córka tez jest bardzo grzeczna ale tez potrafi swoje ja pokazac, marna ta twoja teoria autorko

Gość gość
Idiotka czyli twój mąż też jest przymulasem bo to chłopak ! Brak słów nie zależnie od płci jak wychowasz takie masz dziecko a nie że dziewczynka lepsza od chłopaka Ty babo jesteś chora! A co jak urodzisz synka oddasz go czy może coś gorszego zrobisz bo chłopak gorszy idź się lecz.

Gość gość
ja tam autorkę rozumiem i sama nie wyobrażam sobie jak to miec syna. syn same problemy, im syn starszy tym gorsze problemy robi, w d**e daje matce a na końcu jak dorośnie to i tak pójdzie w siną dal do innej baby i nigdy nie da tyle radości i spełnienia matce co dziewczynka. to taka radocha czesać włoski, kucyki robić, albo jak przychodzi do mamusi powaznie poloźmawiać bo jakiś chłopcyk w pzedskolu się jej podoba

Gość gość
Ja mam. Córeczkę jest słodka ale powiem ci durnoto ze to na kogo wyrosna dzieci nie zależy od płci tylko od wychowania! Ale idąc tokiem twojego idiotycznego myślenia powiem ci ze skoro chłopcu wyrastają na bandytów itp to niestety patrząc na dziewczynki stwierdzam fakt ze niestety wyrastają na tanie szmaty! Puszczaja sier na prawo i lewo 13 lat pełny makijaż co drugie słowo k*****. Aczkolwiek i tak twierdze zw to zależy od rodziców jak dziecko wychowaja!!!

Gość Alf na prezydenta
zawsze mnie mdlilo od nadmiaru slodyczy ale niech ci sie dobrze chowa :classic_cool:

Gość gość
nie rozumiem jak można się cieszyć z tego, ze wydało się na swiat słodka coreczke która kiedyś będzie nie raz w********* nie raz ktoś będzie ja wyzywał od kur/w sza/t czy na to zasluzy czy nie, nie raz ktoś będzie chciał ją wykorzystać, może się mu to nawet uda *** swoja drogą każdy facet marzy o synu a jak ma córki to udaje że jest taki dumny przed żonką, a w srodku kipi z zazdrości jak widzi u kupla jak swietnie się dogaduje z synem, chodzi z nim na mecze, gada sobie na luzie nawet o babach, o samochodach, gach komputerowych, ojciec i syn to jest to i widaomo od lat, nawe w biblii SYN był ważniejszy dla ojca na każdym kroku, to już norma ze zawsze syn jest ważniejszy i lepszy, o synach się pisze, mówi, chośby Jezus, Dawid, Jan. SYN to duma, a wy matki które tego nei doświadczycie pocieszacie się ubierając swoje corunie w roże i dowarośiowujecie się pisząc durne posty o synach bo same ich nie możecie dać waszemu mężowi :( to smutne i to was mi zal, ze jesteście nieudacznicami :(

no nie wiem jaka duma w synu ale ok my mamy córkę a mój partner świata nie widzi poza nią, przesadza z rozpieszczaniem jej, chwali się nią na prawo ilewo

Gość gość
do lady_margarett - no bo nie ma syna i nie wiesz jaką krzywdę mu wyrządziłaś :( biedny facet, chwali się córką bo nie ma nic lepszego! mieć malucha a chcieć jaguara.... boli ale ważne że jest cokolwiek

Gość gość
ja mam złe skojarzenia ,jak widzę córkę i ojca ,zawsze jak jestem nad jeziorem czy na plaży obserwuje tatusiów i córki i kazdy mi na pedofila wygląda jak się tam bawią z tymi dziewczynami ,no i pewnie połowa z nich jest .

Gość gość
no a jak się będzie kochał z żoną/matką to myśli o corce.... omg!

14:11 biedna głupiutka dziewczynko nie uczyli cię w szkole że płeć dziecka jest w 100% zależna od mężczyzny ???? a partner wystarczy że widzi syna mojej koleżanki, rozpierdziela wszystko co popadnie, nie chce małego gnoja w domu tak jak ja

Gość gość
tylko gdyby nie czyjś synek - nie miałabyś tej swojej córuni:P bo nie chcesz nam chyba wmówić, że to było niepokalane poczęcie :D

Gość gość
A ja tam mam i córkę i syna, i nie wiem wogóle o co chodzi w tym poście, bo i córkę i syna kocham tak samo bez różnicy. Nie jestem egoistą, szowinistą ani innym "dziwolągiem" kocham moje dzieci tak jak umiem najmocniej i nie zamieniłbym córki na syna ani odwrotnie

Gość gość
lepiej mieć gnojka w domu niż małą kur/ewke

Gość gość
wiesz ty jesteś głupa lady ,wiadomo że nie chce małego gnoja bo to obcy gnój ,ja też nie trawie obcych dzieci nawet niemowląt i pewnie większość ludzi tak mam ,a to że dzieciak rozwala to nie kwestia płci tylko wychowania .

Gość gość
Nie mógł mnie skrzywdzić ,bo umarł za nim się urodziłam .hahahaha

Gość gość
jesli to nie prowo. to autorko pustak z Ciebie jak nie wiem co.Ja mam 3 corki i syna i powiem Ci ze wolalabym miec trzech synow niz jedna corke,poczekaj az ta Twoja coreczka dorosnie to zobaczysz....

Gość gość
do lady_margarett chyba ciebie krzywdził skoro nie możesz znieśc myśli o synku (facecie w domu), twój mąż to tez gnojek co zrobil ci tą malą brzydką swinkę, która uważasz za cudo?

Gość gość
Auorko, ale jesteś pusta.

Gość gość
mam dwóch synów 12,9 lat i 6 letnią córkę i zdecydowanie wolę chłopaków z nimi jakoś idzie dogadać ,nie ma fochów robią sami z siebie wszystko a córka nic tylko fochy wiecznie się coś nie widzi a gówniara ma 6 lat tylko .Wszyscy są chowani tak samo przez nas ale np dalsza rodzina czy babcie tak samo z chłopakami się dogadują .W ogóle jak rodzina się dowiedziała ze będzie dziewczyna to tylko wzdychali .