Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zanik bolu piersi w ciazy

Polecane posty

Gość gość

Witajcie! Czy zanik bolu piersi w szostym tygodni ciazy jest zjawiskiem normalnym? Wlasnie przeczytalam artykul, ze jesli nagle objawy ciazy zanikaja to trzeba zglosic sie szybko do lekarza. Z tych nerwow umowilam sie na dzis na 16. Piersi sa wciaz wieksze niz byly przed ciaza, kluja i swedza, ale juz nie bola, brzuch tez pobolewa. I czy Wasz poranny mocz tez ma jakby inny kolor, ciut ciemniejszy? Mialam w tamtym tygodniu badanie moczu i bylo ok, wic nie sadze, ze to infekcja, bo kolor byl zmieniony juz wtedy. Bardzo prosze o odpowiedz, martwie sie :/

Gość gość
Co do moczu-zawsze jest ciemniejszy z raza.Ból mógł ustąpić a za chwilę wróci.To nie powód do wizyty u ginekologa.

Gość miluskaaa
A ja nie miałam przez pierwsze miesiące praktycznie żadnych objawów, poza ciągnącym bólem brzucha ale to też nie zawsze, od czasu do czasu. jakoś nie myślałam że może być coś źle

Gość gość
piersi nie bolą przez całą ciążę

Gość gość
miluskaaa ale ja wlasnie mialam ten bol a teraz zniknal, nie chce panikowac I chyba niepotrzebnie przeczytalam ten artykul, czasami pisza ta artyluky bardzo niekompetentne osoby, no ale stalo sie, przeczytalam i zaczelam sie bac :/

Gość Zosia1989
Witajcieusmiech.gif Jestem Zosia i mam 25 lat. W sierpniu dowiedziałam się, że będę mamą. Rodzę w kwietniu. Mojej ciąży towarzyszyły różne przygody np. testy ciążowe a byłam w ciąży itp. Postanowiłam założyć kanał na youtube.com o ciąży. Będzie to miejsce zarówno dla kobiet oczekujących maleństwa, jak i starających się o swojego bobaska. Proszę o komentowanie i dzielenie się swoimi doświadczeniami. Możemy się wiele od siebie nauczyć. Będąc w ciąży brakowało mi takiego miejsca i filmików o tej tematyce. Oto link do mojego ostatniego filmiku: http://www.youtube.com/edit?o=U&amp ;video_id=-sCcyEW5NVg. Jest o moich objawach i potędze kobiecej intuicji. Jeśli się Wam spodoba subskrybujcie, by być na bieżąco i razem tworzyć kanał. Mam nadzieję, że każda kobieta znajdzie tam coś dla siebieusmiech.gif W kolejnych filmikach pojawią się informację dotyczące pierwszej wizyty u ginekologa oraz mitów związanych z ciążą - jednym słowem moja ciąża w pigułce. Buziaki:*

Gość Zosia1989
Witajcieusmiech.gif Jestem Zosia i mam 25 lat. W sierpniu dowiedziałam się, że będę mamą. Rodzę w kwietniu. Mojej ciąży towarzyszyły różne przygody np. testy ciążowe a byłam w ciąży itp. Postanowiłam założyć kanał na youtube.com o ciąży. Będzie to miejsce zarówno dla kobiet oczekujących maleństwa, jak i starających się o swojego bobaska. Proszę o komentowanie i dzielenie się swoimi doświadczeniami. Możemy się wiele od siebie nauczyć. Będąc w ciąży brakowało mi takiego miejsca i filmików o tej tematyce. Oto link do mojego ostatniego filmiku: http://www.youtube.com/edit?o=U&amp ;video_id=-sCcyEW5NVg. Jest o moich objawach i potędze kobiecej intuicji. Jeśli się Wam spodoba subskrybujcie, by być na bieżąco i razem tworzyć kanał. Mam nadzieję, że każda kobieta znajdzie tam coś dla siebieusmiech.gif W kolejnych filmikach pojawią się informację dotyczące pierwszej wizyty u ginekologa oraz mitów związanych z ciążą - jednym słowem moja ciąża w pigułce. Buziaki:*