Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziecko mojego faceta jest złośliwe w stosunku do mnie

Polecane posty

Gość gość

6-latek, wydawało by się dość cwany bo przy tacie mówi że mnie lubi że mnie kocha, a jak jestesmy sami i na cos mu nie pozwalam to mówi " nie lubie cie""wcale cie nie kocham""jesteś brzydka". Znamy się juz ponad rok, krzywdy mu nigdy nie zrobiłam ale wkurza mnie takie zachowanie. Czemu tak robi?

Gość gość
Nie wymagaj od 6-latka, że zrozumie i zaakceptuje ten układ. Może jak będzie starszy...

Gość gość
No ale czemu on tak do mnie mówi? skad u małego dziecka taka dwulicowosć? Jego matka mieszka ze swoim partnerem juz 2 lata

Gość gość
to normalne a co ty myślałaś, ze wejdziesz z buciorami miedzy jego i dzieciaka to będziesz jego mamusia a on cie będzie kochał? swoja droga dzieciak jest cwany i przygotuj sie na jeszcze gorszy czas. dzieciaki potrafia byc wredne

Gość gość
Z buciorami? Ja tej rodziny nie rozwaliłam, poznałam mojego faceta po 2,5 roku od ich rozstania.Poza tym to za mały dzieciak zeby coś takiego rozumieć.

Gość gość
Wszystko sie tak fajnie układało, wydawało mi się ze dzieciak mnie lubi i mowił to czesto, a ostatnio gdy zostajemy sami to potrafi powiedzieć " ja cie wcale nie lubie wiesz?" "jesteś brzydka, nienawidze cie"

Gość gość
I mówi to z wielkim usmiechem na twarzy tak jakby chciało mi dopiec

Gość gość
wspolczuje

Gość gość
Moja mama jednak miała racje jak mnie rpzestrzegała przed takim związkiem:-( Nie sądziłam ze to wszytsko takie trudne, myślalam sobie ze małe dziecko to będzie mi łatwiej wkraść się w jego serce. Ale widzę że ejst to dużo trudniejsze.

Gość gość
złosliwy bachor ci sie trafił

Gość gość
Jeszcze co dziwne ze przy ojcu ciągle mi wyznaje miłość i że mnie lubi a jak jesteśmy sami to potrafi mnie tak ranić

Gość gość
ale dlaczego dziwne. co ty myślałaś, że dzieciak 6 lat to tak nic nie czuje nic nie rozumie? dobrze wie co ma robić żeby ojcu się przypodobać a tobie dokuczyć. już młodsze dziec***otrafią grać na uczuciach swoich rodziców a co dopiero na uczuciach obcych osób. jedyne co możesz zrobić to się nie przejmować i nie starać się za wszelką cenę mu przymilić.

Gość gość
a jak na jego słowa reagujesz?

Gość gość
Nie ty jesteś od wychowywania. Powiedz facetowi o sytuacjii niech go ustawi do pionu.