Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

15tc brak objawów

Polecane posty

Gość gość

Czesc dziewczyny. Jestem obecnie w 15t4d ciazy. Do niedawna odczuwalam bąbelki w podbrzuszu, ktore wiem ze byly sygnalem od malenstwa, czasem pobolewal mnie brzuch, pachwiny.. a od jakichs kilku dobrych dni, nie czuje nic.. Czy powinnam sie bac? Czy tez mialyscie tygodnie 'bezobjawowe'?

Gość gość
Jeżeli nie czujesz ruchów a wcześniej je czułaś to powinnaś natychmiast jechać do szpitala.

Gość gość
wiecej opinii?

Gość gość
czy tu mozna liczyc na jakas opiinie??

Gość gość
w tym okresie ciąży może się zdarzyć że nie czuć ruchów przez1-2 dni,ale ja bym poszła do lekarza.

Gość gość
W 15 tyg ruchy buhahaha jelita ci. Dawały znak nie dziecko widocznie lepiej się odzywiasz i ci jelita spokój Daly kretynko

Lekarze to coś innego niźli idioci. Idź do lekarza i zapytaj tam. Baardzo Cię ja proszę ;)

Gość gość
ja ruchy czułam od 17 tygodnia i to tak delikatnie, bywało tak że raz w ciągu dnia,albo nawet i 2 dni nic, myslę, że nie masz czym się martwić, rusza się tylko nie zawsze czujesz bo takie jest jeszcze malutkie. Zobaczysz za parę tygodni jak będziesz non stop kopana :)

Gość gość
Ja w 17tc czulam czasami lekko pod reka maluszka, zdazalo sie ze dzien , dwa wgl nie czulam teraz jestem w 22 tc ruchy sa mocniejsze ale nadal nie sa regularne, dla wlasnego spokoju na twoim miejscu poszla bym do lekarza