Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wróżka gosława

cyganka powróży z kart

Polecane posty

Gość Agniecha Agula
Czy ja też mogę? Ostatnio życie mnie przerasta. Bardzo proszę o odp. Agnieszka 1.06.1981 i mam pytanie- czy moje malżeństwo przetrwa. Bardzo dziękuję

Gość Agniecha Agula
A więc nie zdążyłam. Szkoda. Mimo wszystko bardzo proszę o odpowiedź. Pozdrawiam.

Gość gość
beznadziejna wrózka takie wrózby kazdy by sma sobie wywyróżył

Gość gość
tak banalnej wrózby daleko szukac dziecko w przedszkolu by sie bardziej wysilło denerwuja mnie tacy pseudo

po pierwsze może i dziecko z przedszkola bardziej by się wysiliło ale nie o to chodzi żeby opowiadać piękne, długie bajeczki tylko mówie konkretnie co będzie. Popatrz sobie na wątek i zobacz że na niektóre pytania odpowiadałam długo, a na takie które nie widziałam potrzeby rozwijania tematu krótko. PO DRUGIE nie jestem 'prawdziwą" cyganką wychowywałam się w 'normalnej' rodzinie, ale moja babcia od strony taty była cyganką, tata był już półcyganem. Wyobraz sobie że mam na internet i nie tylko ;)

Gość gość
Autorko czy jest szansa zebys i powrózyła? Martynka 15.11.1994r. Czy znajdę miłośc swojego zycia,czy bede szczesliwa,czy kiedys zaloze rodzine. To dla mnie ważne,proszę!

Gość gość
Martyna * miało być,a osobami które Cię krytykuja sie nie przejmuj.zazdrosc ludzka nie zna granic.

Gość gość
Dobrze dziękuję,udam sie na Twojego bloga. Miłego wieczoru życzę! :)

Gość gość
joanna 20.10.75.czy moje dziecko bedzie zdrowe, syn przestanie robić mi problemy, mąż zacznie więcej zarabiać, a ja odkruję swoją pasję Dziękuję wróżko.

Gość gość
sorki wrózko ale głupot napisałas na wrózbach sie nie znasz nie mac w głowach bo zło które wyrzadziłas wróci do ciebie

Gość gość
agnieszka 05.05.1972 Jakie sa jego intencje?

Gość gość
Marcel 15 05 63 Kiedy poprawi sie moja sytuacja finansowa i czy podjete kroki sa w jej naprawie sa wystarczajace ? Prosze o wrozbe .

Gość gość
Ja pisalam na Twoim bliku wrozka 20 stycznia i nigdy nie dostalam odpowiedzi , takze nie wiem po co w ogole zakladalas ten blok i nadal zachecasz ludzi zeby tam prosily Cie o wrozbe . Zastanow sie co ty robisz .

Gość gość
Ona nigdy nikomu nie odpisala, takze szkoda pisania na jej bloku .

Gość gość
To jest oszustka i nie piszcie na jej bloku

na blogu odpowiedziałam już na około 15 pytań zresztą każdy kto wejdzie na bloga to widzi. Być może ci nie odpowiedziałam bo nie zdążyłam powróżyć jeszcze 3 czy 4 osobą, jednak zawsze odpowiadam na wszystkie pytania, jutro odpowiadam na resztę pytań. Mam też swoje życie więc nie oczekuj ode mnie że natychmiast odpowiem na twoje pytanie na blogu. czasem odpowiadam po 2 dniach a czasem po tygodniu.

jeśli pisałaś 20 to odpisałam ci ewo wczoraj . NIe moja wina że wróżba prawdopodobnie ci się nie podoba bo napisałam ci że rozwiedziesz się z mężem. Ale cóż taki los ja nie opowiadam bajeczek

Gość gość
Małgorzata 16.06.1982 jaka najbliższa przyszłość? z góry dziękuję

Gość gość
Wlasnie przeczytalam Twoja wrozbe, za ktora Ci dziekuje :) A wrozba bardzo mi sie podoba, :D, takze nic z tych rzeczy, o ktorych tu wspominasz . Ja po prostu przed chwila dostalam Twoja wrozbe , dzisiaj rano jeszcze nie bylo odpowiedzi na Twoim bliku . Zla energia :), o czym Ty piszesz, juz i tak chyba gorzej bys nie moze :D Wszystko jedno, zycze Ci wszystkiego dobrego i samych sukcesow 🖐️

Gość gość
Pozdrawiam Ewa , powyzszy post nalezy rowniez do mnie .

Gość gość
Małgorzata-tak wiem przeczytałam, ale pisałaś też że do tygodnia czasu odpowiadasz wszystkim. stąd ten mój wpis :)

Gość gość
Wrożko wrożysz jeszcze?? :)

Gość gość
karolina 15 05 1984 co sie wydarźy