Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wróżka gosława

cyganka powróży z kart

Polecane posty

Kasia 14 luty 1986 oj widze negatywne karty jeśli chodzi o wasz związek,trudności w porozumieniu z bliską osobą,narzucanie czyjeś woli,Problem z asertywnością ale sytuacja zaczyna się poprawiać dzięki pozbyciu się lęków i ograniczeń. Nowe podejście do problemów. uważam że pozasz kogoś innego lub już znasz. Będzie to osoba bardzo wrażliwą, pomocna, z poczuciem humoru, delikatna, artystyczna dusza posiadająca liczne talenty np. muzyczne, literackie, plastyczne Bardzo urokliwą i naturalną..

Gość ja juz nic nie wiem
Judyta 22 Grudnia 1993 rok. Czy zejdę się z byłym chłopakiem, jeśli tak to kiedy to nastąpi ?

Gość Stary Facet
Adam, czternasty czerwiec 74. bliźnięta. Czy będe miał w końcu pracę - bardzo się staram, i czy w końcu uda mi się znaleźć tą jedyną - albo choć żeby jakiś namiar mi dała bo szukam może na siłę i przeważnie wychodzę z inicjatywą . Chcę się ożenić w końcu. Kawaler, dziecko na utrzymaniu. Z góry dziękuję.

Gość a teraz mi
Joanna, 01 grudzień 1993. Czy i kiedy zajdę w ciąże? Oraz drugie pytanie, czy mój obecny partner mnie kocha? Czy to z nim spędzę reszte życia?

jola widze u niego tłumienie uczuć, musisz być cierpliwa a najlepiej sama sie do niego odezwij Joanna 24 stycznia 1985 widze szczęśliwe życie rodzinne,jekieś drobne problemy, ale myśle że będzie w porządku

Gość gość
Renata 71- wróżko, wyidealizowana? Zalezy mi bardzo na nim, jaki on jest? Napisz coś więcej proszę

Gość ja juz nic nie wiem
a coś wiecej? On ciagle sie waha, nie daje mi spokoju a sam mnie zostawił.. więc ?Co Ci mowią ?

Gość werciaaaaaaa
Weronika 24 stycznia 1993rok lukasz 8 października 91rok jak karty widza przyszlosc tego zwiazku

Gość gość
Anka 22 październik 78 ,,,, Jacek 22 czerwiec 70 kim dla niego jestem i czy znów zaczniemy rozmawiać ze sobą?

Gość Stary Facet
Dzięki. Czy sam mogę odmienić los ? Tak na siłę trochę ?

Gość gość
Andrzej czwarty wrzesień 39 lat, czy poznam wartosciowa kobiete na zone?

Gość gość
kiedy zostanę mamą? :-) Aleksandra 14.marca.1988

Gość gość
Ja Kasia 11wrzesień83 czy coś będzie mnie łączyło w przyszłości z panem Arkiem lat 33 z pod znaku Byka,poznałam go na początku tego roku,czy może będzie oszukiwać np spotyka się z innymi kobietami, jak Pani uważa i jaki on jest,serdecznie dziękuje

Gość a teraz mi
Joanna, 01.grudzień.1993 Dlaczego nie będzie to związek na całe życie? Z kogo inicjatywy rozpadnie sie?

Gość gość
Beata 13.lipiec 1988 Czy w ciągu dwóch lat powiększy nam się rodzina(zajdę nie zajdę?) I czy znajdę pracę teraz?

Gość gość
Renata 71, Kochana- dałas mi nadzieję, And. jest powierzchowny, ale jak mu będzie chodzić głownie o sex, to co mam począć, uciekać? Doradź zbłąkanej kobiecie. I już nie zawracam Ci głowy

Judyta 22 Grudnia 1993 rok twój chłopak może z toba flirtować, bawić się tobą ale nie widze żebyście w przyszłości stworzyli poważny związek

Gość Ona szalona mała
Ale czy te uczucia sa kierowane do mnie.czemu je tłumi

Gość werciaaaaaaa
Teraz bylaby moja kolej..proszę odpowiedź mi jak możesz..

Gość Ona szalona mała
Ale czy te uczucia sa kierowane do mnie Czemu je tlumi

Gość werciaaaaaaa
No i nie ma juz naszej wróżki :) szkoda