Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak się czuje kobieta która

Polecane posty

Gość gość

spała tylko z tym 1 długo poszukiwanym facetem, a on za to z kilkoma wcześniej? czy to gryzie? czy zadowolenie faceta w takim przypadku nie jest żenujące dla kobiety? to niesprawiedliwe przecież.

Gość gość
Ktoś zna takie przypadki?

Gość gość
Jeśli Cię kocha to nie ma z tym problemu, przecież normalne, że każdy ma jakąś przeszłość

Gość gość
No tak, ale taki facet nie zasługuje na taką kobietę.

Gość gość
bez przesady, musiałaby mieć nierówno w głowie poukładane, żeby tak myśleć

Gość gość
To znaczy?

Gość gość
i tak nie doceni ciebie,może nawet nazwać cię najgorszą albo wyśmieje i wtedy dopiero zaboli niewarto zadawac się z takim lovelasem,

Gość kinga2014
ja jestem taką kobietą. Powiem Ci szczerze że bardzo mnie to gryzło i nie dawało spokoju a nawet teraz po 4 latach związku czasem o tym myślę. Cały czas było w głowie pytanie czy może było mu z nimi lepiej jak ze mną, jak się zachowywał podczas seksu z nimi czy tak postępował jak ze mną. ogólnie cięzkie do wytłumaczenia uczucie

Gość gość
dzięki za odp, ale chodzi mi troszkę o coś innego, a mianowicie...czy on nie zachowywał się jak dumny samiec z tego powodu? no wiadomo jacy są faceci. Nie chodzi o te dziewczyny tylko o zachowanie faceta, czy nie miałaś ochoty też mieć jakąś przeszłość, żeby on nie miał takiej "przewagi". Nie wiem jak dokładnie określić o co mi chodzi...

Gość gość
to znaczy, że jeśli jest normalnie i trzeźwo patrzy na świat i życie to nie będzie dla niej problem

Gość kinga2014
Nie nie zachowywał się dumny z tego powodu chyba że idealnie to maskował, raczej unikał tego tematu nie chciał o tym rozmawiać. Ale powiem szczerze że wolałabym żeby myślał żę miałam innych przed nim tak dla równowagi psychicznej, żeby też myślał i przeżywał rozterki w głowie jak ja.:)

Gość gość
Może zapytam tak: czy facet nie myśli o takiej kobiecie w sposób przedmiotowy? w sensie - była tylko moja.

Gość kinga2014
oj mój tak myślał przez co bardzo było zazdrosny i chciał mnie zamknąć w klatce ale już ja go usadziłam na odpowiednim siedzisku i juz nie probuje tego robic.

Gość gość
Kinga, właśnie! tak chyba jest lepiej w związku bo każdy wnosi jakąś przeszłość, a nie, że on doświadczony, a ona tylko dla niego. Bez sensu. Potem w głowie przykre myśli.

Gość gość
jeśliby tak mślał to jest palantem z którym nie warto się zadawać

Gość gość
No tak, ale jeśli są po ślubie to jak się dowiedzieć czy tak będzie? :)

Seks i tak później czy prędzej to tylko "konieczność". Na próżno się głowić czy to słuszne... lepiej pomyśleć o przyjemnościach, bo to są tylko chwile.

Gość gość
Są kobiety które z tym czekają, że niby szanują siebie, ale ja właśnie myślę, że to jeszcze gorzej bo potem jest się jakby własnością tej osoby. Facet dostaje to czego sam nie może dać.

Gość kinga2014
Najgorsze było to że 2 z jego kobiet to były moje koleżanki jedna była przyjaciółką.;/

Gość gość
wtedy jest problem....

Gość gość
Kinga, ja bym się tym nie przejmowała, kim one były i czy były lepsze...bo przecież dla faceta to bardzo ważne i by nie był z Tobą gdybyś była nieodpowiednia. Mi tylko by przeszkadzało gdyby jego zachowanie , podejście do tematu było jakieś chamskie.

Gość wiedzma0700
Boże jakie brednie! "Mężczyzna nie zasługuje na taką kobietę"? Jak się zakochasz w mężczyźnie, który miał wcześniej relacje intymne to powiedz sobie wtedy, że to niesprawiedliwe i on na `Ciebie nie zasługuje.. no brednie! W prawdziwej MIŁOŚCI się nie kalkuluje! Nie miałam pojęcia, że wg ktoś jeszcze czeka z seksem do ślubu dopóki nie zaczęłam przegadać tego forum *.*

Gość gość
ja jestem takim przypadkiem, od pary lat tylko jeden partner seksualny, a mój mąż miał już parę kobiet przede mną i faktycznie jest dumny z tego powodu, że zanim go poznałam byłam dziewicą ale w tym pozytywnym znaczeniu. szanuje mnie bardzo, nie tylko za to ale także za wartości, które reprezentuję i które wiążą się z taka postawą. a podejście mężczyzny o jakim ty piszesz świadczy o jego niedojrzałości i braku wrażliwości (i o bardzo młodym wieku :) )

Gość wejherland
Ja też byłam taką kobietą. Na poczatku mnie to raziło ale nigdy przenigdy nie mialam mysli zeby mu dorównać.

Gość kinga2014
ja mimo wszystko dociekałam jak to było, z czyjej inicjatywy gdzie itp. To doprowadzało do kłótni bo albo nie chciał mówić albo ja wybuchałam dowiadując się czegoś. Zawsze go prosiłam o moją fantazję seks na polanie w wiosenny ciepły deszczyk a on że nie bo mnie szanuje i nie będzie mnie na trawie bzykał a okazało się ze z jakąs to zrobił w burze na polu wtedy to juz calkiem pękłam i nic od tamtej pory nie pytam bo będzie mi gorzej :D

Gość gość
ślub był skrajnym przykładem, ale co ze związkiem? przecież każda ma jakiegoś pierwszego i on najczęściej już to robił, pytam czy wielu facetów zachowuje się jak dumny z siebie facet.

Gość gość
W miłości się nie kalkuluje? jasne, a potem niech siedzi w psychice i męczy.

Gość gość
jak jest niedojrzały emocjonalnie to może się tak zachowywać, jeśli jwst normalny to wszystko będzie ok