Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem fryzjerką odpowiem na każde mądre pytanie

Polecane posty

Gość gość
Mam łysą głowę i chciałbym podciąć końcówki.

Gość Karolajna1990
Gdzie odpowiedz na moje pytanie?

Gość gość
Nosisz linijkę w kieszeni, czy niszczysz kobietom włosy ścinając 10 cm zamiast 3?

Gość gość
W d***e, karolina niewychowana szmato. Za rady od profesjonalisty się płaci, więc stul ryj, kiedy masz dostać poradę za darmo, a jednak jej nie dostajesz..

Gość werciaaaaaaa
Powiedziala mi jak używać tylko z tego co wiem to różnie się to stosuje i chcialam się dowiedzieć jak autorka tez uważa.a może i nie po polsku ale fryzjerki tego używają.widzę ze ta fryzjerka nic nie wie :) a ty zamknij ryj kasztanie kafeteryjny na pewno brzydka jesteś skoro nie wiesz co to place ta haha i do fryzjera nie chodzisz i nie wiesz ze u fryzjera można taki zabieg wykonać.ograniczona szmato do podlogi

Gość werciaaaaaaa
Placenta.sluchajcie ta fryzjerka to dno.na pewno nie jest profesjonalistka haha nie dajmy się nabrać! Nie znalazł odpowiedz na moje pytanie i zaczela obrażać.haha nie pytajcie jej bo to pewnie jakas nastolatka

Gość gość
Przecież ci odpisałam. Na pewno cię nie obraziłam ale ja na oczy nie widziałam tego co kupiłaś i nigdy w związku z tym nie będę się bawić w to co tam może być napisane. Odpowiedź na pytanie jak używać tego produktu masz na co drugiej stronie internetowej.

Gość gość
witaj autorko miesiąc temu byłam na farbie u fryzjerki po nalożeniu czułam się jakby mi ktoś wrzątek na głowe wylał nigdy przedtem nie miałam takiego ucZucia a farbuje włosy co 5 miesiecy ,teraz czuje jakbym miała bardzo przesuszoną skóre głowy czy możliwe że farba mnie poparzyła dodam ze nie wypadają mi włosy po tym farbowaniu niestety nie pamietam nazwy firmy

Gość werciaaaaaaa
Nie piszcie pytań bo tutaj obrazaja jakieś szmaty brzydkie.a debilka która mnie obrazala niech znajdzie sobie chlopaka nawet brzydkiego(takiego jak ona) bo chyba ma chcice o nie wie jak rozladowac napięcie to obraza na kafeterii.

Gość Karolajna1990
Za porady sie płaci? No właśnie chyba nie... Wogole goścu nie wypowiadaj sie na moj temat bo poprostu za mało znaczysz. Jesteś niczym. Juz widzę nastolatka albo nastolatkę z gimnazjum przed komputerem którego rodzice nie wychowali. Bo jakie to tez wychowanie...

Gość werciaaaaaaa
Sama fryzjerka w salonie mi to dala do reki.kosztowalo 50zl.czerwone opakowanie.nie po polsku fakt ale ona tez w salonie twgp używa.po prostu chcialm ssię zapytać jak inna fryzjerka mi powie tez o użyciu bo czytalam ze różnie się tego używa.chyba fryzjerka by mi nie dala jakiegoś kwasu ;/ masakra.nic się zapytać nie mozna

Gość gość
Tutaj nawet nie wiadomo gdzie jest odpowiedz na czyje pytanie... Porażka

Gość Sellana
Witam, mojej córce 2,5 roku robią się straszne kołtunki na włosach trudne w rozczesaniu myjemy włosy w szamponie johnson's baby te kołtunki pojawiają się po nocy. Córka śpi w bawełnianej pościeli. Jakiś preparat który zapobiegnie tworzeniu się kołtunków ?