Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

daga_jaga

STOP POMARAŃCZOM

Polecane posty

Lodowata chodzi o to, że ktoś nas ocenia, bo tyle siedzimy, a tak mówimy, a my nie jesteśmy w stanie ocenić ile siedzi jakaś pomarańcza, a często siedzi więcej niż my wszystkie razem wzięte i bluzga jak chce. My nie możemy powiedzieć ile oni siedzą i co gadają, kit z tym. Ale anonimy zakładają wątki na nasz temat oceniając nas na podstawie naszych wpisów czego my nie możemy zrobić. Chcemy się tylko odciąć od takich trolli :)

Moim zdaniem Daga nie założyła tematu o pomarańczach, tylko chciała zrobić coś w rodzaju filtru w temacie, żeby tu nie wchodziły. Coś jak temat o aborcji "chcę usunąć ciążę, przeciwniczki aborcji wstęp wzbroniony". Z góry wiadomo, że to nic nie da. W końcu to otwarte forum.

daga_jaga,a czym tu sie przejmowac? Olac to, nie wazne ile kto siedzi,a jesli ktos cos pisze zlego to nie komentowac nie nakrecac sie i mysle,ze wtedy pzrestanie jedna drugiej ublizac,bo nie bedzie miala satysfakcji z tego zadnej.

jak dbasz tak masz wiem, że nie wrzuca się wszystkich do jednego worka, ale może to jest jakiś sposób na to forum? tak jak mówiłam, oni mogą pisać co chcą i są nie do wypatrzenia więc najlepiej ignorować. Trudno, może jakby login był obowiązkowy nikt nie patrzyłby mi w gary tak? ile siedzę, jaka jestem, co mówię no i najgorsze bluzgi jakie zebrałam, że nie chodzę do kościoła (ło matko - co tam nie pisali wielcy Chrześcijanie) nie miałyby miejsca,a oberwałam tylko od pomarańczowych. Dla dobra sprawy wylewam dziecko z kąpielą.

Gość gość
A jakie to ma znaczenie kto ile siedzi ? Macie z tym straszny problem bo non stop przewija sie ten temat.Lepiej byc chyba zalogowanym bo tak jak ja pisze to nikt nie zwraca uwagi i nie może sie odniesc do moich poprzednich wypowiedzi ho nie wie ktory gosc to ja.Jeden zyje corum inny znaczkami .Ani jedno ani drugie nie jest zle

Gość gosssscccc
Smieszy mnie ta walka z pomaranczami. Przeciez forum nie wymaga logowania. Dziwię sie, ze komukolwiek chce się logowac - po co? Zeby ZAISTNIEC? Być rozpoznawalnym? Zostac kafeteryjnym celebrytą? Zdobywać "sławę"? BYć kafeteryjną Natalią Siwiec dla ubogich? Bo co tu można więcej ? Prywatność, chocby na miare kafeterii, robi się niemodna.Mnie to odrzuca. Cenię sobie kazdy najmniejszy przejaw prywatnosci i nikt nie do logowania nie zmusi.

No właśnie chodziło mi o filtr, żeby wyeliminować makabryczne wpisy, a przyszło mi to do głowy przy okazji wątku o konkubinach, tam jakaś masakra była, wyzywanie od patoli i bękartów, bo dziecko nieślubne no ludzie! później wątek: zwolnienie lekarskie w ciąży i się zaczęło, że ciężarne to leniwe, puszczalskie kur/wy, dalej nie chodzę do kościoła - będziesz w piekle kur/wo, jak możesz bla bla i wszystko pisali pomarańczowi, no sorka ale tak to wyglądało. LUDOMIŁA JESTEŚ GDZIEŚ?

Gość gość
Zgadzam sie z gossssccc .I dziwi mnie to ze klarujaca sie rozmowa na poziomie miedzy pomaranczowymi nie jest atrakcyjna dla niebieskij zwlaszcza dla autorki postu bo preciez Ona odpowiedzialna jest za ten watek

Gość gość
Trzeba by bylo rzucic kilka kur*w a najlepiej uderzyc bezpośrednio np w daga_jaga poobrazac wybiec po za temat watku wtedy Rozgorzała by dyskusja a tak cisza

Jestem, jestem :). Jadłam kolację i myłam dzieciaka :). Mnie też uderzyła część pomarańczy, że jestem świadkiem Jehowy, bo analizuję Biblię :o.

Tak tak Ludomiła, bo prawdziwy katolik w rękach biblii nie miał :P a jak już ją przeczytałaś to na bank jesteś z Jehowych. Napisałaś może tego maila do Led?

Jezu wasz poziom,drogie dziewczyny jest poniżej zera?nie macie jakiś zainteresowań procz siedzenia tu i roztrzasania w temacie Malo istotnym? co za brak klasy... ps jestem niebieska i nie widzę różnicy ! Dla mnie jesteście Żalosne:-)

Moim zdaniem ten filtr, który zaproponowała daga_jaga jest rozsądną propozycją. Mimo różnych zdań ten wątek jest jednak inny, lepszy jeśli chodzi o kulturę i spokój. Nie chodzi o to, żeby prowadzić dyskusje na akademickim poziomie, ale są granice więc taki filtr jest niegłupim rozwiązaniem. Oczywiście, że nie każdy pomarańczowy wpis jest zły, ale wśród normalnych, zdrowych psychicznie "pomarańczek" potrafi się ukryć też prawdziwe bydło.

bruno_bananie mamy zainteresowania, ja śmigam na nartach biegowych i zjazdowych, jeżdżę konno ale jestem w ciąży więc "łykam" książki ale Ty też tu teraz siedzisz czyli co? nie masz pasji?

Siedze bo szukam opinii o wózku dla dziecka przy okazji zapoznaje sie ze specyfika tego miejsca :) i to jest bardzo zabawne...jednak,hmm nie zagoszczę tu na dluzej wole isc na basen:)

Gość gość
I topik zdycha :D A taka chamska led nawet sie nie udziela tu za bardzo bo jak nie ma pyskowki to nie ma led :D Ona nie istnieje poza wulgaryzmami :D Buahahahahaha, ubaw z tych zalogowanych kretynek jest nieziemski :D

Gość gość
nazywanie innych kretynkami nie jest chamskie szmatławcu?

Gość gość
Ludomila, odpisalam :)

Gość gość
Nie, nie jest chamskie kretynko. Boisz sie napisac ze swojego zalogowanego nicka, co? I jak cie nazwac? Ale ok, jestes najmadrzejsza....we wsi :D

ja się nie dziwię, że tak prymitywne tematy powstają na tym dziale:D co innego może mieć w głowie baba zafiksowana na kupkach, zupkach, wózkach i starankach?:D

jestem niebieskim nickiem więc mogę zapytać ekchm, zadać specjalistyczne pytanie a to jest moje nowe odkrycie wiem, że moje pytanie zabrzmi inteligentnie, bo od Was się nauczyłam a zatem czy nie bałyście się, że Wasz mąż ma za mało *****iwą spermę?:D:D:D:D

brokeninside87 Nie jestem zafiksowana na kupkach, niby czyich? Twoich? o dziecko się nie starałam nigdy, wózka jeszcze nie mam, niczego w sumie jeszcze nie mam dla dziecka, a niedługo rodzę. No i co Ty masz z tymi zakupami, myślisz, że to taka rozrywka? Chyba dla Ciebie ja tam się marketem nie jaram. Powiedziałam czemu powstał temat chodzi o wyłączenie agresywnych anonimów lub chociaż nie odpisywanie chamom, tyle :) może sami znikną, a pojawią się normalni "goście". Nie widziałaś chyba tych bluzgów tylko za to, że ktoś jest w ciąży albo nie chodzi do kościoła :(

Gość pomaranczowa  pomarancza
❤️

Gość pomaranczowa  pomarancza
co to za topik? he? Ze niby pomarancze szkodzą? :)

Gość gość
Jakos zdycha ten topik, nic te ynteligentne niebieskie nicki :D nie sa w stanie wykrzesac, aby dyskusja sie toczyla wartko i przyjemnie :D A mialo byc tak pieknie......:D:D:D Jak zwykle te kilka pyskatych prostaczek skompromitowalo sie na maksa :D

daga_jagaMoim zdaniem trochę przesadzasz, i jesteś przewrażliwiona..Skoro założyłaś topik mający na celu ignorowanie chamskich wpisów, to dlaczego nie robisz tego w każdym innym temacie?Po resztą, jak to jest możliwe, że człowiek przejmuje się jakimiś bzdurami wypisywanymi przez ludzi, którzy w ogóle tego człowieka nie znają w rzeczywistości??Chodzi mi o te kościoły, dzieci i pozostałe..