Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jutro ide do nowej pracy a nie umiem używać programu komputerowego

Polecane posty

Gość gość

Jutro zaczynam pracę a nie wiem jak używać programu Debesis. Nie chce narobić sobie wstydu :) Nie mogę nigdzie poćwiczyć , bo nie ma takiej możliwości Ogolnie jestem kiepska w informatyce , a będę musiala prowadzic rozmowy telefoniczne i na tym programie zapisywać różne dane , dzownic z niego itd... boje się że cos pomieszma i mnie od razu wywalą.. Kończe liceum w Łodzi , klasa maturalna , to moja pierwsza praca bo wcześniej nie mogłam znalec niczego sensownego a teraz mam już 18 lat więc jakoś się udało :) mój przełożony jest staasznie taki chmmm.. zasadniczy , surowy , wiec tym bardziej boje się popełnić jakąś gafę

Gość gość
upup :(

Gość gość
Podczas rekrutacji mówiłaś, że znasz ten program? Jeśli nie to chyba nie ma aż tak co się martwić. Nauczysz się, oczywiście im szybciej tym lepiej.

Gość gość
podaj jak masz gg

Gość gość
Na kursie pokazywali nam ten program ale przez 5 minut , wytłumaczyli i pytali czy każdy wiem już jak używac , no to powiedzieli wszyscy ze tak. Ale za dużo to nie pokazywali :( Jutro pewnie jeszcze będą tlumaczyc mi , ale boje się ze nie załapę i cos popsuję , naprawdę jestem kiepska w takich sprawach...

Gość gość
to proste. Po każdej rozmowie wciskasz w Xlaicie gwiazdkę żeby zapisać rozmowę:) Potem zaznaczasz efekt rozmowy w tzw panelu i dalej dzwonisz:) gdzie będziesz pracować? ja pracuję w Debesisie na co dzień więc jak masz pytania to pisz:)