joaska22103 0 Napisano Styczeń 20, 2014 witam wczesniej pisałam ale powtorze starm sie z narzeczonym o dziecko juz ponad rok czas miesiaczki mam regularnie na testacj owulacyjnych wychodza dwie kreski. robilam badanie prolaktyny wyszlo w normie. narzeczony ma nasienia bardzo dobre. jakie mam jeszcze hormony zrobic skoro miesiaczki mam regularne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 20, 2014 przecież już kilka osób napisało Ci żebyś zbadała tarczycę to podstawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 20, 2014 ale chce jutro zrobic pare najpotrzebniejszych dlatego pytam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 20, 2014 no to zrób na pewno: - TSH - progesteron (badanie należy zrobić 7 dni po owulacji) jeśli te badania będą ok, to musisz poszukać dobrego ginekologa by zdecydował co dalej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 21, 2014 jaki prowadzisz tryb zycia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach