Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamusiasynusia1990

Ciężarówka

Polecane posty

Gość mamusiasynusia1990

Hej dziewczyny :) Tyle tu tematów, że nie ogarnęłam gdzie napisać. Jestem 24 letnią mężatka, niestety ważącą prawie 90 kilo i stety lub niestety starającą się o dzidziusia. Cykle mam dość regularne 28-29 dni, 6 stycznia miesiączka i wczoraj pierwsza próba. Myślicie, że w tym dniu jakaś szansa zaistniała? będziemy starać się dalej a tymczasem ja chętnie pogadam o problemach ciążowych tych "większych" mamusiek :*

Gość gość
Autorko dla własnego dobra powinnaś zrzucić przynajmniej 10 kg- wiem, że łatwo powiedzieć, choc ja jestem w podobnej sytuacji, ale może być tak, że przy takiej wadze jajniki nie funkcjonują prawidłowo i może byc problem z owulacją

Gość mamusiasynusia1990
właśnie obawiam się, że mogę mieć problem z zajściem w ciąże z taką wagą, ale z drugiej strony wiem, że kobiety większe ode mnie zachodzą w ciąże i donoszą dzidziusia. Zaczęłam ćwiczyć zdrowiej jeść. Strasznie pragnę dziecka.

Gość mamusiasynusia1990
Właściwie decyzje już podjęłam więc zastanawia mnie zdanie innych mam. Jakie miałyście dolegliwośći, spuchnięte nogi, problemy z kręgosłupem czy gorzej?