Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michiii2155

Komisja wojskowa DO FACETÓW

Polecane posty

Gość michiii2155

Siemanko. Dostałem dziś wezwanie abym stawił się na komisji wojskowej.. i mam pytanie, czy muszę zdjąć slipy i pokazywać im ptasa ? :PP bo zazwyczaj jak się rozbiorę to ptak od razu dryga do góry

Gość podniecony Michał
wyliżesz mi bile?

Gość Felixtus
na dzień dobry otrzymasz kategorię A gdy kindybał stanie na baczność na widok oficera

Gość gość
NIE SŁUCHAJ OSZOŁOMA staszka spod monopolowego, rencisty pospolitego, którego ulubionym zajęciem jest siedzenia na Kafe i podk****anie ludzi. Powiem ci tam, zależy od komisji. Zazwyczaj jest tak, że stajecie na rpzykład w 5 osób w rzędzie, rozbieracie się do slipek i lekarz was bada po kolei, mierzy, waży, wypytuj****ada kręgosłup. Ja byłem na takiej komisji, że lekarz nie patrzył w gacie, tylko zapytał, czy jądra są w porządku i... to wszystko. Dostałem kategorię A. Podobno są tacy, co patrzą jeszcze, ale sądzę że niewielu. Nie ma co się przejmować, że ci stanie, to zwykły odr****ludzki, a lekarz jak jest facetem to nic nie powie. Gorzej jak się trafi ładna lekarka :D. Ale przynajmniej będziesz mógł być usprawiedliwiony. :D

Gość gość
uważaj na lekarza z wazeliną

Gość gość
Nawet nie wiesz jakie to jest poniżające. Będą ci dotykali jąder i oglądali jak jakiegoś konia co jest na sprzedaż, jak towar. :(

Gość Felixtus
musisz się liczyć , że dostaniesz lewatywę i płukanie żołądka

Gość gość
Mój brat jest w desancie, sam się zgłosil . Więc musiało być nieźle.

Gość gość
Z nieprzyjemnych badań to lekarz obejrzał penisa, zsunął napletek, wymacał jądra, a później jeszcze trzeba było się nachylić tyłkiem w jego stronę. Nie mam pojęcia po co. Może oglądał jak się jądra układają od tyłu. Nie wiem. Najgorsze, że pielęgniarka tam była i wlepiała wzrok w miejsca intymne.

Gość gość
do dziś woże o***t w taczce

Gość gość
ja byłem w tym tygodniu i był luz. Ważyli, mierzyli wzrost, obwód klaty i na koniec slipy w dół sprawdzali czy chłopy maja siurasy i jaja i tyle :D żaden stres.

Gość gość
wchodzisz w slipach potem zdejmujesz, ważą Cie itd idziesz za parawan podnosisz ptaka i pokazujesz że masz jaja

Gość gość
ale do doopy też zaglądają, nie wiem po co ale tak robią

Gość gość
Patrzą czy nie pedal :/ bleeee