Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Od którego tygodnia ciązy można robić USG3D 4D

Polecane posty

Gość gość

Witam ! Dziewczyny od którego tygodnia można robić te USG ? Czy jest jakaś granice kiedy już się tego nie powinno robić ? Kiedy wy robiłyście ? :)

Gość gość
ja mialam robione w 8 miesiacu ciazy i rewelacji nie bylo twarzy nie widzialam dobrze bo niunia sie zaslaniala raczkami z boku co nieco mozna bylo widziec pipke tez widzielismy..... ja musialam miec robione takie usg bo moje dziecko moglo byc chore ... na szczescie skonczylo sie dobrze....

Gość gość
Już żadna z Was nie orientuje się w temacie ??

Gość gość
mi lekaż zrobił jedno darmowe usg 3d w 7-8 msc już dawno to było już nie pamietam. Po co chcesz robić to usg ? koszt jest duzy więc lepiej zafunduj dziecku na to konto jakąś fajną zabawkę "na zaś" ja strasznie chciałam robić to usg ale gin mi odradził bo nie ma takiek potrzeby że z dzieckiem jest wszystko ok ale się upierałam to zrobił mi jedno :) darmowe :) bo i tak za każde usg płaciłam w luxmedzie 100 zł

Gość gość
mi lekarz zrobił jedno darmowe usg 3d w 7-8 msc już dawno to było już nie pamietam. Po co chcesz robić to usg ? koszt jest duzy więc lepiej zafunduj dziecku na to konto jakąś fajną zabawkę "na zaś" ja strasznie chciałam robić to usg ale gin mi odradził bo nie ma takiek potrzeby że z dzieckiem jest wszystko ok ale się upierałam to zrobił mi jedno :) darmowe :) bo i tak za każde usg płaciłam w luxmedzie 100 zł

Gość gość
to ja ta z drugiego postu tez nie widze potrzeby robienia tego usg jak z dzidzia jest wszystko ok ale skoro chcecie miec fajna pamiatke to prosze bardzo wasza wola i pieniadze.... moj maz zaluje ze po porodzie nie podal do sadu tego lekarza co robil mi usg i to 2 razy..... nie wiem czy wygralibysmy wolalam sie skupic na nowo narodzonym dziecku niz szlajać sie po sadach.....

Gość marzena89
mój gin posługuje się tylko usg 3D i 4D, więc już od początku (a chodze od 3 tyg ciąży) robiła mi cały czas 3D i za kazdym razem na chwile przełącza mi na 4D żebym sobie w kolorze popatrzyła na małą, teraz jestem w 23 tyg. Chyba że chodzi ci o typowie badanie prenatalne, to takie wykonuje się z tego co pamiętam między 12a 14 tyg