Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LoOoOser

Odpisuja Wam kobity w necie pytajnik

Polecane posty

Gość LoOoOser

Np. napiszecie do jakies 2 razy, i one później same zaczynają rozmowę, czy nie? Jak nie, to znaczy, że są niezainteresowane?

Od paru lat nie podrywam kobiet w necie, ale na sympatii same czasem same mnie zagadywały, jak zarejestrowałem sie że jesteś z Warszawy, to miałem 10 propozycji randek dziennie. Ale tam na 100 facetów przypada 110 kobiet, więc nic dziwnego, odwrotnie jest naprzykład w Szczecinie, tam na 100 facetów, przypada 92 kobiety.

Gość gość
Ja mam 35 i chętnie poznam miła pania

rokokowa panna-Ja 30 . Nie prowadzę statystyk a jedynie czasem je czytam, i właśnie najłatwiej o pannę w Warszawie, bo tam brakuje towaru dla nich, wiec jest na nas popyt w tym mieście.

rokokowa panna-Jak by nie patrzeć, to jesteśmy już starzy, do tego bez doświadczeń z kobietami.

Gość AntyBSA
BSA lubi mulatki warszawskie.

rokokowa panna-Wyksztalcenie jest dziś g***o warte, dziś liczy się fach a nie imbecyl po magisterce. Zresztą co ma piernik do wiatraka?

rokokowa panna-Kolejna co chce prawikom wcisnąć kursy PUA w promocyjnej cenie? ;)

Często na początku są zainteresowane, a później już same nie piszą itd. Zresztą mi też się czasem nie chce.

rokokowa panna-Jak nam żadna nie dała, to trudno aby nie być prawikiem.

Tak, jesteśmy prawikami. Offerma najstarszy, 39 lat i prawik. Wielu koło trzydziestki. Ja to też nie wiem, czasem mi się chce poznawać, czasem jakoś nie bardzo.

Kiedyś próbowałem. Wyniki fatalne. Trzeba być przystojnym i mieć fajne focie towarzyskie. Ciężko się dokształcać, jak chętnych nie ma ale kobieta nie może o tym wiedzieć.

Do tego trzeba mieć auto, być wygadanym, trzeba zagadywać itp. A my w stosunku do kobiet nieśmiali jesteśmy i nie umiemy ich skutecznie zagadać, zawsze dostawaliśmy kosza, więc zostaliśmy prawikami.