Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lidll

Lidl_oferta od dziś_spodnie dresowe po 33zł

Polecane posty

Gość Lidll

Czy którejś udało się je kupić? Byłam w trzech Lidlach i wszędzie wyprzedano je już przed południem. Nie ma i już nie będzie. Oglądając gazetkę od razu je chciałam mieć i widać - nie ja jedna.

Gość gość
A ja nie rozumiem tego fenomenu ciuchów z lidla...

Gość gość
tok kup coś bawełnianego z lidla i z jakiegoś sklepy 'firmowego' który lubisz. noś i użytkuj to coś po równo, pierz, susz, prasuj, klękaj, szuraj i po paru cyklach weź do ręki to z lidla i to z Twojego sklepu - zrozumiesz :)

Gość to ja autorkaaaa
ja bardzo sobie chawlae ubrania lupilu z lidla dla dzieci. sa super. kiedy corka dostala odd cioci bluzki polo na krotki rekaw. corka cale lato w nich chodzila. a sa w idealnym stanie mimo ciaglego brania. kolor sie wyblakl, nie rozciagnely sie. super jakosc.

Gość gość
tok kup coś bawełnianego z lidla i z jakiegoś sklepy 'firmowego' który lubisz. noś i użytkuj to coś po równo, pierz, susz, prasuj, klękaj, szuraj i po paru cyklach weź do ręki to z lidla i to z Twojego sklepu - zrozumiesz xxxx Wyobraź sobie, że mam kilka bluzek dziecięcych i 2 pary spodni dresowych z Lidla i jakoś nie są lepsze od tych np.z Tesco

Gość to ja autorkaaaa
ale lupilu jest super jakos. bo zwykle tez sa ale juz zla jakos.

Gość gość
to ja autorkaaaa ale lupilu jest super jakos. bo zwykle tez sa ale juz zla jakos xxxx Chyba jakość a nie jakoś??

Gość gość
ja mam z lidla tylko 2 bluzeczki kiedyś kupiłam takie zwykłe w dwupaku ,jakościowo może i dobre bo mały po domu nich chodzi i nie są specjalnie rozciągnięte ale szału nie ,innych rzeczy nie kupowałam ale widziałam u znajomych żadna rewelacja.

Gość gość
Ja też właśnie mam te z dwupaku lupilu czy jakoś tak. Do przedszkola sie nadają ale szału nie ma.

Gość gość
no nikt nie pisze, że to jakiś wypas jest :) Rozsądna jakość za rozsądną cenę

Gość gość
no ale mam też biedry ocieplane jeansy dla młodszego ,przypadkiem je trafiłam bo były już przebrane i tak patrzę leżą spodnie tanie bo niecałe 30 zł i muszę powiedzieć że całkiem fajne i ciepłe

Gość gość
sa rzeczy fajne i niefajne. wiem na przyklad, ze odziez termiczna jest super i bawelniane dresy a la alladynki :)

Gość gość
Po te spodnie dresowe trzeba było być przed otwarciem a nie w południe! Ja byłam o 8:12 i udało mi się kupić dwie pary dresów rozmiar S różowe ze ściągaczem na dole i ciemno siwe bez ściągacza. Chciałam też jasne siwe, ale niestety nie było już rozmiarów a byłam za nimi w 3 lidlach...

Gość gość
aha tak i to nie jest szał ani cenowy ani super jakość materiał po prostu ludzie są głupi :D na targu można kupić o wiele ładniejsze dresy za 30 zł :D hi hi hi

Gość gość
na targu jest zimno, pchają się wszyscy i licytują, nie lubię :)

A ja tam lubię ciuchy z Lidla i nie nacięłam się dotąd. Led, mamy chyba te same spodnie a'la alladynki (takie czarne i jakby turkusowe?) Mam takie 3 pary, drogie panie;) Syn katuje teraz dżinsy na gumce z Lupilu. Fajny krój, gatunek, wygodnie się zakłada i nosi. Mam stamtąd 2 staniki do karmienia i też są baaardzo spoko (po 25zł). Widziałam te spodnie dresowe w gazetce i też je chciałam. Byłam niedawno w Lidlu i cisza, zero, null:( Kupiłam za to legginsy jakieś z kosza (przecena) po 15zł. Na swój sposób pocieszyłam się;)

Po porodzie kupiłam tam sukienkę (!). W stylu wielkiego t-shirta, przewiązywana w pasie. Spoko ciuszek na co dzień. Mam też bluzkę na fitness. Mój facet ma bieliznę termo na narty i sobie chwali. Jeszcze przypomniała mi się wielka chusta kupiona latem 2013, dotąd nie noszona. I pewnie parę innych rzeczy. Ja polecam. Mimo braku przymierzalni porwałam się na całkiem sporo stamtąd ubrań:)

Gość gość
Byłam w czterech lidlach !!! W ostatnim udało mi się ostatnia emke kupić siwą ze sciagaczem. Zostały tylko te do jogi,a z dresow kilka elek było i ikselek i to tych ciemno różowych

Gość gość
A i jeszcze powiem ze kilka babek też jeździło od lidla do lidl bo spotykalysmy się przy tych koszach :D

Gość gość
Qrde, czyli poleciały na to. A w jakim mieście dorwałaś?

Gość gość
u mnie na targu jakos nie ma tlumow przy takich dresach. dzis masakra co sie dzialo przy tych dresach w lidlu ;// Rozmiarow M bylo sporo ale rano!!! Za to S bylo bardzo malo :( :(

Gość gość
ja tez nie rozumie tego fenomenu, mieszkam zagarnica i tutaj tez co tydzien cos tam rzucaja a to dresy, kurtki, koszule itp ale ludzie tego nie wykupuja tak jak w polsce

Gość gość
i te ich rozmiary sa takie wielkie

Gość gość
wielkie? kupowalam jakis czas temu wlasnie bluze polarowa w lidlu w holandii i rozmiar S byl okej (w polsce tez nosze S LIDL)

Gość gość
Te dresy akurat bardzo fajne były. W adidasie sumie czy innym firmowym trzeba za takie spodnie dać ponad 100, a często około 200, a jakośc gorsza Też nie rozumialam fenomenu lidla bo to co fajne, dobre gatunkowo rozchodzi sie na pniu i żeby w ogóle to zobaczyć to trzeba w konkretny dzień z rana sie udać.

Gość gość
Tylko w lidlowych ciuchach mieszczę się w rozm. S, to też cieszy;)

Gość gość
Z tymi rozmiarami to racja. Mam 177, jestem raczej szczupła, ale bez szaleństw i noszę rozmiar S lub M z lidla. Z powodu tej absurdalnej rozmiarówki najmniejsze rozmiary znikają błyskawicznie, a XL leżą tygodniami. Mam 2 piżamy z lidla, jakość rewelacyjna, natomiast odzież sportowa ma bardzo różną jakość od fatalnej do bardzo dobrej.

Gość gość
Ja ogólnie noszę rozmiar S, natomiast te ubrania z lidla mają zawyżoną numerację i tam rozmiar S jest trochę za duży ale w dresach sportowych to nie problem :P Bluzki o tak żeby kupić raczej bym nie kupiła bo była by za szeroka.