Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moj brat

Polecane posty

Gość gość

brat ma 29 lat, mieszka z mama. Nie uczy sie. Nie pracuje. Cały czas oglada TV. Teoretycznie ma dziewczyne z ktora sie spotyka tylko gdy ona potrzebuje kasy od niego, brat zdobywa kase okradajac moja mame czy babcie. Nie raz bul zabierany na policje bo mama lub babcia skladaly na niego skargi. Woogole nie dba o higiene. Caly czas pierdzi. Slucha ciagle disco polo. Je za trzech. I tak dalej.. Krzusztof.K. Co o nim myslicie ???

Gość ewelineczka29
darmozjad i pasożyt ciekawe jak se poradzi jak nie bedzie mamy i babci bo wiecznie żyć nie będą ciekawa jestem jaka go chciała jak z niego taki nieudacznik masakra gdzie te dziewczyny maja oczy

Gość gość
Jest tu taki jeden tylko ten z kolei twierdzi że ma 22 lub 23 lata. Nawet chyba gorszy zyeb.

Gość gość
" Teoretycznie ma dziewczyne z ktora sie spotyka tylko gdy ona potrzebuje kasy od niego" lol ha ha ha :D:D Zaebistą se dziewczynę znalazł. A o niej co powiesz? To jakaś interesująca osoba?

Gość armia zbawienia 2014
Podaj adres.Już większość danych mamy tylko adresu brakuje.Przybędziemy tam by pomóc twemu bratu w moralnej odnowie!

Gość gość
Jak myślisz dlaczego ciągle pierdzi?? Ma złą dietę? Czy jest otyły i się przejada? :classic_cool:

Gość gość
Przecież napisała że je za trzech.

Gość gość
Ale to wcale nie oznacza że się przejada. Być może je za trzech bo tyle je normalnie. :classic_cool:

Gość gość
Jego dziewczyna jest glupia idiotka, ale chyba i tak madrzejsza od niego. Kazdy widzi ze go wykorzystuje m.in placi jej pieniadze by ta wplacala jej koledze, ktory prowadzi jakis kurs controlingu. Tylko ta firma prowadzaca ten kurs jest zarejesyrowana w Emiratach. Lurs ten jest prowadzony juz od 3 lat. On jej plac**** 220 zl na tydzien.Ona skonczyla zaoczne liceum. Wlasnie pytal sie czy zloze sie z nim na chipsy

Gość gość
Ja pier.....220 pln na kursy controllingu tygodniowo dla jakiejś idiotki?:DOn jest faktycznie niezrównoważony.

Gość gość
Ale coś z tego ma. Ona z pewnością mu daje...:classic_cool: To transakcja wiązana. Ba. Przypuszczam,że musi być to atrakcyjna laska. A z tym controllingiem to myślę,że jest kit.Ona od niego tę kasę wyłudza po prostu.

Gość gość
Ladna ??? Akurat ja jestem jego bratem i ona nie jest ladna ani sztucznie ładna(plastikowa). Poprostu jej sie zdaje ze jest ładna . Kazdy wiem ze ten kurs to lipa. Watpie by mu dawalem bo ona tylko podjezdza autem pod dom on wychodz daje kase i to koniec. A jak mama mu nie dala na sylwestra w gorach to jego dziewczyna z nim zerwala. Ostatecznie mama mu dala kase. Na sylwka nie podszedl ale dziewczyna do niego wrocila. Dodam tylko ze mama tyra na nasza czworke w Anglii. Tata nie zyje

Gość gość
brak slow

Gość gość
Też mam 29l też nic nie robię od roku bo mi się nie chce wo le siedzieć w do mu bez kasy niż iść do roboty iprzepitolic na jakąś ......tak mi lepiej przynajmniejbędę długo żył w zdrowiu i bez zmartwień