Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie do panów

Polecane posty

Gość gość

Drodzy mężczyzni Moje pytanie brzmi tak. Czy jak byscie trafili na kobietke ktora nie miala nikogo innego przed wami , to czy bylibyscie zadowoleni ? :-). Ze jest taka czysta , i tylko nalezy do was ? I czy taka kobieta jest w dodatku wam oddanai tylko wam

Kobieta to nie rzecz, którą kupujesz w sklepie i mówisz: "poproszę jedną kobietę-nieużywaną". Rozumiesz metaforę :|?

Gość gość
Rozumiem, ale gdybys trafil na taka?

Jestem kobietą, ale powiem ci na zasadzie, co by było gdyby...otóż gdybym była mężczyzną w nic bym sobie z tego nie zrobiła. Nie ma dla mnie różnicy, czy jest się dziewicą czy nie. Jeśli kobieta czekałaby usilnie z dziewictwem na tego "jedynego" uszanowałabym to (lub uszanowałbym jako facet :D) i na pewno nie skreśliła, ale to nie powinien być wymóg na zasadzie "musisz być czysta, bo ja lubię rzeczy nowe, nieużywane". To totalne nieuprzedmiotowienie osoby.

Gość gość
Znaczy to tak bylo.. ja mialam sporo chlopakow ale zaden nie byl taki jak ten , i temu obecnemu powiedzialam ze chcialabym aby byl pierwszy bo wlasnie na niego czekalam.. i zastanawia mnie to czy po czyms taki on jest zadowolony, niby mowi ze to piekne i nigdy by nie pomyslal ze spotka taka kobietke tak oddana. Ale chcialabym poznac inne opinie

Gość gość
moja zona była dziweicą - czy to dobrze? nie wiem wszystkiego musiałem ja uczyć

Gość gość
No mnie tem nauczyl w ciagu tyg, i git

Gość gość
Miałem taką. To nie kobieta tylko worek kartofli ... Otwieranie puszki z czerwoną farbą nie było żadną przyjemnością.

Gość gość
Jezu , teraz o taką to ze świecą trzeba się modlić. Kochałbym całym sobą , nosił na rękach całe życie ! I dla mnie to słodkie jeśli dziewczyna czeka na tego jedynego. Moja ukochana może też tak zrobi , muszę Jej to wbijać do główki..

Gość gość
autorko jedz do arabów tam jest to konieczne

Gość gość
Akurat mi nic nie lecialo:-) :-) :-) :-) a chlopak jest zadowolony ze jestem tylko dla niego , nawet mi kilka razy zadawal czy chce napewno sie z nim zwiazac i czy zalowac nie bede i czy mu nie bede robic wyrzotow ze on mial kogos kiedys a ja nie , i zdecydowalam sie na niego :-). I jest super po prostu chcd znac zdanie innych

Gość jazon
Ja wciąż szukam swojej jedynej :) ale z tego co widzę po sobie panie sobie tego nie cenią a z panny na pannę nie mam zamiaru hasać więc mam nieco pod górkę. :)

Gość Ożeniłem się z nią
i do dziś jestem szczęśliwy.Inne myślenie, trzeba odwiedzić zakład psychiatryczny:D

Gość Panna nana
Tu taj autorka;) Ja jestem ciekawa jakie to jest uczucie dla partnera ze ma taka czysciutka kobiete..

Gość Ożeniłem się z nią
Uczucie boskie panno:classic_cool:

Gość gość
Dla mnie to nie ma żadnego znaczenia, ważny jest charakter dziewczyny a nie to czy jest dziewicą czy nie.

Gość chłe chłe chłe chłe chłe chłe
Jeśli tak uważasz to zobaczymy czy w przyszłości córce pozwolisz na wcześniejsze życie seksualne:)

Nie licząc aspektu psychicznego, to raczej nic szczególnego. Leży taka wystraszona i jak z jajkiem trzeba się obchodzić. Ciężko o inicjatywę. Raz miałem. Wolę doświadczone.

Gość Jak nie przygotowałeś ja do
aktu milosnego to jesteś ćwok i baran Martini :D

Wystarczy spojrzeć jak stawia ścianę murarz a jak uczeń murarza. Brak doświadczenia zawsze robi różnicę. Ale co tam prawiczki mogą wiedzieć? :D

Gość gość
Nie przesadzajcie, pojetne uczennice szybko sie ucza, jak maja dobrego nauczyciela. Przeciez kazdy kiedys zaczynal...

Gość jacek_81
a może znajdę tu męską dziewicę ??

Gość gość 157
Dla mnie np byłby to zaszczyt poznać taką kobietę. Dziewica w dzisiejszych czasach to rzadkość. O taką kobietę a raczej dziewczynę szczególnie bym się troszczył i dbał o nią.