Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutny marian

jestem za niski i za gruby

Polecane posty

Gość smutny marian

tak jak w temacie. Te wady powodują, że nie mogę znaleźć dziewczyny, a mam już 28 lat. Randkowałem w swoim życiu z około 12 dziewczynami, wszystkie odrzuciły mnie po pierwszym, maksymalnie drugim, spotkaniu. Mam zaledwie 182 cm i ważę aż 92 kg. Nie mogę uprawiać sportu, bo boję się towarzystwa prawdziwych *****czy na siłowni, kompleksy uniemożliwiłyby mi ćwiczenie na jednej sali z nimi. Tak bardzo chciałbym być *****czem, jak koledzy z mojego towarzystwa, uwodzą średnio jedną dziewczynę raz na 3 miesiące, a ja nic. pomocy!

Gość gość
Hej Smutny Marianie :) 182 cm to wcale nie jest mało :) a co do kilogramów to zawsze się da coś zrobić :) głowa do góry. Chcesz uwodzić ciągle dziewczyny? - to jest Twój problem. Zamiast skupić się na jednej konkretnej i wytrwale dążyć do tego, żeby stworzyć stały związek.

Gość gość
marian slabe prowo...182 i 92 kg to z******ta stosunek wzrostu do masy u faceta, chyba ze to wszystko masz w oponce:/

Gość gość
człowieku jesteś przegrany, nic już nie osiągniesz. W takim wieku nie można zaczynać kontaktów z kobietami od nowa, pewne rzeczy muszą być już wyuczone. przeciętny 28 latek ma za sobą co najmniej 20 partnerek. nigdy nie osiągniesz tej liczby!

Gość gość
c**a jesteś

Gość gość
nie masz prawa nazywać się mężczyzną! spotkałeś się z 12 kobietami i z żadną nie poszedłeś do łożka, a może nawet nie pocałowałeś. By móc nazywać się prawdziwym mężczyzną musiałbyś pójść do łóżka z minimum 9 z nich czyli 75% to minimalnie przyzwoita skuteczność

Gość gość
oj marian wiesz przecież jak cię lubię :-*

Gość gość
Marynarz wraca wcześniej z rejsu w czasie gdy żona przyjmuje kochanka. Wypycha go w pośpiechu nagiego na balkon. Przyjmuje serdecznie męża, podaje mu kolację. Jako, że jest zima a mieszkanie na 10 piętrze, facet nie ma szans. Puka do drzwi balkonu. Otwiera mu zdziwiony marynarz: - Bardzo pana przepraszam, byłem właśnie u sąsiadki na górze, kiedy wrócił jej mąż. Zeskoczyłem na wasz balkon. Czy mógłby mi pan pomóc? - Panie, my mężczyźni musimy sobie pomagać. Pożyczył facetowi swoje ubranie, poczęstował kieliszkiem wódki. Wieczorem kładąc się do łóżka nagle się zamyślił: - Maryśka, albo ty jesteś ku**a, albo nam piętro dobudowali.