Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

farbowanie włosów

Polecane posty

Gość gość

jestem blondynką, coś pomiędzy ciemnym a jasnym blondem, cięzko powiedzieć. chciałabym pofarbować włosy na jasny blond, taki jaki mam na dole, posiadam naturalny ciemniejszy odrost, nigdy nie farbowałam włosów. moje pytanie dotyczy głównie sposoby farbowania, czy mam to zrobić przy pomocy zwyklej farby o ton jaśniejszej od mojego koloru, a może potraktować je rozjaśniaczem - czego raczej bym nie chciała. nie chce też zniszczyć włosów, są dośc długie a wciąz zapuszczam. myślałam również o koloryzacji ton w ton z tym, że ona nie rozjaśniłaby mi mojego koloru a jedynie pogłębiła ten który mam. co byście poradziły?

Gość gość
????

Gość gość
kup zwykłam blond farbę z Garniera lub Palet i wystarczy. rozjaśniacz jest do ciemnych włosów nie do jasnych rozjaśniaczem zniszczysz sobie tylko włosy i kolor

Gość gość
mogłabyś polecić konkretny kolor? coś jasnego, słonecznego ale bez przesady żeby nie wyszła dzika platyna bo umre

Gość gość
najlepsza rada idz do fryzjerki ona ci doradzi z garniera sa w miare dobre farby z saiossa niszcza włosy paletta też niszczy ja wiele lat sama farbowałam na blond a teraz wole 40zł zapłacic(wiem grosze bierze ta fryzjerka a bardzo dobra jest)i mam kolor jaki chcę

Gość gość
planuje isc do fryzjerki ale kolor chce wybrac sama, czyli normalna farba tak? zostanie raczej na dlugo?