Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak skaść serce mężczyźnie

Polecane posty

Gość gość

od wielu już lat jestem powiedzmy zauroczona w moim koledze.. wiem, że zanim zrodziła sie we mnie ta fascynacja jego osobą to on był we mnie zakochany. Nie umiem go sobie odpuścić, on ma w sobie coś takiego, taką dobroć, ciepło, radość w oczach, marzę o tym aby się do niego przytulić. Z jednej strony wiem że mu się podobam jako kobieta, fizycznie i z charakteru. Wiem, że nie ma nikogo ( znamy się na tyle dobrze ) i również to, że nie jest gejem. Bardziej skupiony był na swoim rozwoju i doskonaleniu. Ja rzecz jasna też mam swoje ambicje i się rozwijam i nie do tej pory nie chciałam mieć nikogo bo wcześniej facet bardzo mnie skrzywdził. Jak zwrócić jego uwagę aby widział we mnie nie tylko dobrą koleżankę?

Gość gość
nikt się nie wypowie?

Gość gość
jeśli wiesz że mu się podobasz jako kobieta to w czym problem ? jesu :O masakra kulva zaproś go na kawę albo do siebie , po prostu , ty wykaż inicjatywę , tu nie islam, kobieta nie musi czekać na królewicza

Gość gość
powieź mu co czujesz

Gość gość
zaprosiłam go na jedną imprezę, potem on mnie. Teraz mam wesel w rodzinie i planuję też go zaprosić.