Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hlehlehle

nie wiem co o tym myslec

Polecane posty

Gość hlehlehle

mam taki maly problem... ostatnio dosyc czesto uprawialam seks z moim chlopakiem, zdarzylo nam sie ze on skonczyl we mnie. ostatni okres mialam 29.12 do 4.01.mam tyle spraw na glowie ze nie zwrocilam totalnie uwagi na sluz. co kilka dni wydawalo mi sie ze jest we mnie dosyc sucho ale tak jak mowie nie jestem tego pewna...tylko ze nie wydawalo mi zeby wystepowal sluz plodny, dopiero wczoraj po stosunku lecialo ze mnie przez caly dzien sporo takiego przezroczystego sluzu i wgl... myslicie ze moglam zajsc w ciaze?

Gość gość
W jakie dni się kochałaś ? Były to dni płodne? Każdy stosunek bez zbezpieczenia może się zakończyć ciążą po 14 dniach od stosunku możesz wykonać beta hcg test ciążowy z krwi w każdym labo prywatnie ok 30 zl

Gość hlehlehle
wlasnie nie wiem w jakie to bylo dni bo w sumie od 3 dnia okresu kochalismy sie regularnie i czasem nam sie zdazylo ze skonczyl we mnie. a w grudniu moj okres spoznil sie o trzy dni i w tej chwili zglupialam bo nie moge sobie wyliczyc tych dni plodnych

Gość hlehlehle
no i jeszcze wczoraj rano kochalismy sie do konca i przez caly dzien sie tak ze mnie lało, natomiast po stosunku ktory byl wczorajszej nocy tez do konca we mnie to dzis jest u mnie mega sucho

Gość gość
Ile Ty masz lat dziewczyno ? Nie umiesz rozróżnić dni płodnych i nie płodnych ? A zaraz bedziesz płakać że jestes w niechcianej ciąży. Nie wiesz jak się liczy dni płodne to po co kochasz sie bez zabezpieczenia

Gość gość
Poczytaj biologii znajdziesz odpowiedz. Pierwsze nauka,a potem bzykanie

Gość gość
tata mówi że mi pomoże :classic_cool:

Gość gość
ilu dniowe masz cykle? kiedy masz jajeczkowanie?

Gość gość 001
dni płodnych się "nie wylicza" tylko obserwuje. Właśnie między innymi po śluzie. Tylko że jak często uprawiasz seks to taki wynik będzie zakłócony bo pojawiać się może śluz z podnieceni, pozostałości nasienia które będą wyglądać podobnie. Dlatego lepiej się wspomagac pomiarami temperatury i notatkami z obserwacji a nie tylko datami ostatnich miesiączek zeby można było sobie w kalkulatorek wpisać. Sama miałaś ostatnio przykład że może się przesunąć.

Gość gość
Zgadzam się, dni płodne się obserwuje. Jeśli jest z tym problem można kupić testy, mikroskop owulacyjny, komputer cyklu. Ja mam to ostatnie - cyclotest. Wydaje mi się, ze metoda objawowo-termiczna jest najskuteczniejsza