Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakłopotanaaaaaaaaaa

Prezent dla faceta a brak pieniedzy

Polecane posty

Za miesiąc mój facet ma urodziny, imieniny oraz w tym samym czasie są walentynki i rocznica Naszego długoletniego związku, i nie wiem co mu podarować, ponieważ nie mam pieniędzy. Coś własnoręcznie zrobionego, jakiś nie drogi upominek albo jakąś miłą niespodziankę? Jakieś pomysły które już wykorzystaliście dla swoich połówek?

Gość gość
może po prostu dobra kolacja?

Gość Grzeslaw mobilny
Może wystarczy ubrać się w ładną bieliznę i pończochy:)

Wlasnie nie dawno bez okazji zrobilam mu kolacje, kiedy bylismy sami w domu, poniewaz nie mieszkamy razem, lecz oboje z rodzicami. :(

Gość gość
kupony ;) własnoręcznie zrób z 10 różnych w stylu "kupon na darmowego loda", albo "na zmywanie naczyń", "30-minutowy masaż" itp :)

Gość gość
Zrób mu porządnego loda. To najlepszy prezent. Chcesz mu kupić jakieś g***o, żeby chatę sobie zagracał? Jeśli koniecznie chcesz mu coś kupić, to kup dezodorant, płyn do kąpieli. Ja od dziewczyny dostawałem takie prezenty i byłem w siódmym niebie. Ale wolałbym, żeby zamiast tego dała mi d**y tak jak lubię. Moim zdaniem za 20zł to można kupić super prezent dla faceta. Naprawdę nie o to przecież w tym wszystkim chodzi.

Gość gość
Ewentualnie wejdź na jakiegoś czata z nickiem ze potrzebujesz kasy. Zrobisz loda i będziesz miała kasę na prezent

Kosmetyki dostaje ode mnie dosyć często ponieważ wolę dawać mu praktyczne prezenty. A jeśli chodzi o te seksowną bieliznę, pończochy, seks i te sprawy to wszystko pewnie będzie, tylko chodzi mi o coś pamiętnego...?

Gość gość
Jak można kupić facetowi płyn pod prysznic? Bez przesady.. Za 20 zł wolałabym zrobić tajski wieczór. Kupić krewetki i zrobić po tajsku+ jakies alko. Zresztą dlaczego nie masz kasy? Wiedziałaś od dawna że Twój facet ma urodziny.. Ja swojemu też odkładam żeby kupić coś fajnego. W tamtym roku kupiłam mu perfumy essenzaz za ponad 200zł a w tym portfel wittchen za 359. To drogie prezenty ale odkładam na nie wczesniej zeby nie obudzić sie z reka w nocniku..

Nie pracuje ponieważ nie mam pracy :/ jesli miałam pieniądze to miałam własne wydatki na które nie mogłam odłozyć bo nie miałam z czego. 4 okazje w jeden tydzień to trochę dużo :/ Zawsze nie miałam z tym problemu. Jedynie odłożyłam na dekoracje i składniki na tort bo bede robić. Tylko chodzi mi o jakiś dodatek coś miłego, bo On jak zwykle obsypie mnie prezentami a ja nic. :/

Gość Znam ten ból oj znam
Zabierz go na gokarty albo paintball, faceci lubią takie zabawy :)

Gość Szatniarka z bufetu
Żałosna jesteś:-otrzeba było wcześniej zbierać,postarać się,odmówić sobie tego i owego.Ale po co nie?

Gość gość
to zrób mu cztery lody.... cztery lody w jednym tygodniu i jeszcze pukanko jakies.. bajka :D

Tak miałam sobie odmówić lekarza... ludzie nie bądźcie podli, nie mogłam odłożyć po prostu.

Gość gość
LODA LODA LODA LODA

Gość gość
Pewnie mu robi

:-C===8

___ // 7 (_,_/\ \ \ \ \ _\ \__ ( \ ) \___\___/

Gość gość
Ale fajne zdjęcia. Właśnie walę konia

Gość gość
ale jesteście podli i chamscy. Olej ich. Facet nie dziecko, że bez prezentu się zapłacze

Gość rozwódkaaaa
widzę, że kaferianie są w swoim żywiole, ja może zaraz wymyslę jakis fajny tani prezent, ale na razie trudno mi zrozumieć, w jaki sposób kobieta moze mieć długoletni związek i być bez kasy? przez całe lata nie przyszło ci do głowy, że na zycie nawet najskromniejsze potrzeba pieniędzy? Ja miałam własną kasę (bez pomocy rodziców) juz w liceum!

Gość rozwódkaaaa
możesz własnoręcznie wyszyć poszewkę na poduszkę! np. z waszymi imionami tadaaaam jestem genialna

O to chodzi że jestem z facetem od początku technikum, i jestem po szkole właśnie i nie mam pracy... Moje prezenty będą małe i własnoręczne, z serca. Mam kilka pomysłów ;)