Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wypadanie włosów zróbcie to dla mnie

Polecane posty

Gość gość

przeciągnijcie ręką po włosach, tak po prostu lekko, albo przeciągnąć między nimi palcami ale nie szarpcie tylko tak delikatnie... Ile Wam zostaje?? Mi przy każdym 1,2 włosy, już mam dość... Non stop tak mogę sobie wyciągać. Badania zrobione, hormony ok, łykam cynk, selen, biotynę, wit. pp, magnez. Wcieram vichy dercos aminexil i lecą od listopada:( Niby jak myję to albo nie wypadnie żaden albo do góra 4-5 włosów ale cały dzień mogę je tak lekkim dotknięciem ręką wyciągać. Już widzę, że się przerzedziły.... Chociaż niby mam baby hair na linii grzywki. Byłam nawet u trychologa i był zachwycony ukrwienie głowy, "czystością", brakiem różnych infekcji na skórze głowy... Ale co z tego jak w kółko je wyciągam. I jeszcze do tego boli mnie czubek głowy:( Nie mogę mieć kucyka nawet luźnego bo zaraz boli. Ale żadne badania nic nie wykazały, u dermatologa też byłam. I już sama nie wiem co robić. To ile Wam zostaje na rękach po np 5 przeciągnięciach???

Gość gość
zależy kiedy z rana trochę wypada przy pierwszym czesaniu ale potem już nic

Gość Łysy_28
0 po 5 przeciągnięciach po 15 też 0, a po 50 też ZERO :P

Gość gość
no dobra, po piątym przeciągnięciu wyrwałam jednego 😠 a tak to nic nie wychodzi

Gość biovax
Ale to normalne, ja też tak mam. Tzn może co drugi raz mi wypadną ale za to po każdym myciu włosów ze szczotki wyjmuje "cienkie pasmo" włosów. Też biore skrzyp i od niedawna myje włosy szamponem biovax med dermostymulujący na odrastanie włosów. Niektórzy po prostu tak mają. Możesz jeszcze pić drożdze podobno pomaga. Mi od zawsze wypadają a mam więcej włosów niż co niektóre dziewczyny

Gość gość
u mnie teraz jest ok ale jeszcze niedawno przy sporych stresach wypadały garściami, używałam szamponu klorane i serum seboradin, do tego belissa. obciełam na krótko, stres minął i od jakiegoś czasu jest dobrze

Gość gość
PO 5 przeciągnięciach 1 . Jestem facetem