Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie jest zima

Polecane posty

Gość gość

U nas (lubuskie)znów leje deszcz jest -3 i pada,dziś do pracy zamiast 25min. jechałam za sznurem aut 1h20min i co większa górka stanie,bo autokary nie mogły się wtoczyć,no tragedia,aż rozważam urlop wziąć...bo drogowcy zaskoczeni,a jak u was?

Gość gość
w Poznaniu to było identycznie dzis nad ranem, na ulicy szklanka, a na nia padał deszcz. Teraz lezy mała warstwa sniegu, i -3 stopnie, nie pada

Gość gość
Lubelskie- najpierw śnieg, a od wczoraj deszcz. Smochodem do pracy nie dało się jechać, piechotka w żółwim temie. W głowę dostałam kilkanaście razy lodem z drzew. Od wczoraj brak prądu

Gość opadly mgly i miasto ze snu_
Z fabryki odkurzaczy w ZSRR odchodzi najstarsza pracownica. Dyrektor wygłasza mowę: - Była pani z nami najdłużej ze wszystkich. Była pani najlepszą pracownicą. Tak więc w dowód uznania zasług dla kraju, za zgodą KC KPZR otrzymuje pani dyplom "Zasłużony dla socjalizmu" oraz Order Przodownika Pracy. - A czy nie mogłabym w zamian dostać odkurzacza? - Nie ma pani odkurzacza? Ani jednego pani nie wyniosła? Dobrze wiemy, wszyscy wynoszą. - A wyniosłam, wyniosłam. Kilkanaście ich było... Ale co w domu złożyłam, to zawsze był Kałasznikow.

Gość gość
zima kojarzy mi sie ze sniegiem i mrozem to co jest teraz na dworze to jakies lodowisko kazdy chwascik jest soplem lodu

Gość gość
zapraszam do warszawy, niestety jest snieg

Gość gość
no w lubuskiem pada i marznie no i minus 3 na termometrze

Gość gość
nie pamiętam tak dziwnej zimy,a mam prawie 40lat,deszcz i deszcz,wiatr,brak prądu,lodowisko,moja córka ma 2km do szkoły,chyba jej,wolne zrobię,chodzi piechotą głowę rozbije...jak tu do roboty na 6 jechać,jak piaskarki od 7mej chyba bo ja nie mam szczęścia po posypanej drodze jechać;)

Gość gość
ale marudzicie, jakby to była jakaś straszna zima. Nie przesadzajcie, ma prawo tak być o tej porze roku :o

Gość gość
kolo mojego okna (2 pietro) jest mega oblodzona brzoza i mi witkami n*******la przy kazdym podmuchu po oknie i parapecie... pospane :/

Gość gość
tak ma prawo być zimno,śnieżnie,ale żeby lało przy minusowej temperaturze? Ferie nadchodzą a w Zakopanym czarno....

Gość gość
nie zdziwię się jak lato będzie tez takie zayebiste jak ta zima

Kołobrzeg-5 teraz,sypnelo troche sniegiem,pozniej deszcz ktory od razu marzl szklanka na drodze

Gość gość
w Gdańsku jest zima , nie padał deszcz,śnieg też nie ale leży dużo biało jest temp za oknem teraz-7

Gość gość
na północy co chwile pada śnieg, za to na południu coś spaść nie chce :(

Gość gość
lubelszczyzna- jest lepiej , w nocy spadł śnieg i zakrył to lodowisko, -6 stopni

Gość gość
a we Wrocławiu mamy słoneczko:D

Gość gość
gdynia-sloneczko super grzeje:)

Gość gość
zamojszczyzna skuta lodem