Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

desmoxan czy tabex co wybrac blagam odpowiedzie co leprze

Polecane posty

Gość gość

mam zamiar zucic palenie tylko desmoxan czY tabex

Gość gość
najlepszy dla Ciebie będzie SOJP

Gość gość
mi nie pomagały

Gość gość
tabex i desmoxan mają to samo w składzie, desmoxan tańszy więc go kupiłam na stronie apteki czerwonej, kończę właśnie opakowanie, póki co nie palę:)

Gość Martyy
Polecam Desmoxan. Skład ten sam co Tabex, a tańszy. Tabex ma mniejsze pigułki a Desmoxan całkiem spore kapsułki, ale jeśli nie masz problemów z przełykaniem tabletek, to nie powinno Ci to robić różnicy. Stosowany wg. zaleceń z ulotki, Desmoxan sprawił, ze rzuciłam palenie i dziś mija 95 dzień jak nie palę. Przeżyłam w tym czasie wiele imprez, w tym Sylwestra i nie zapaliłam ANI JEDNEGO PAPIEROSA mimo, że wielokrotnie wychodziłam z palaczami na zewnątrz, tylko dla towarzystwa! Oczywiście same tabletki to nie wszystko, bo trzeba mieć silne postanowienie rzucenia. Cytyzyna zawarta w tych specyfikach ułatwia rozstanie się z papierosem pod tym względem, że przychodzi to łatwo, bez stresu, delirki, zdenerwowania. Człowiek jest spokojny, nie musi palić i wcale go to tego nie ciągnie. Ja się więcej papierosów nie tknę NIGDY, jestem wolna, mój umysł jest wolny! PLUS tych specyfików jest taki, że przez ok. 2 tyg ich stosowania wiele osób ma ciekawe sny ;) Nie koszmary, tylko takie realistyczne sny. Przez dwa tygodnie pamiętałam KAŻDY sen który mi się przyśnił :) Niestety, wraz ze zmniejszaniem się dawki, sny przestały być takie wyraźne aż później wszystko wróciło do normy. Ale efekt bardzo fajny, wszyscy moi znajomi, którzy też rzucali palenie z Desmoxanem też tak mieli :) Pozdrawiam i życzę powodzenia w rzucaniu tego śmierdzącego świństwa!!!

Gość gość
Nie wiem gdzie kupujecie tańszy Desmoxan? jak na razie to widziałam go w cenie 87 zł a tabex za 40 zł. Ja kupiłam tabex pobrałam go 5 dni i odstawiłam bo serce zaczęło mnie boleć.Podpalałam jeszcze 3 tygodnie i w końcu pierdzielnełam fajki z dnia na dzień.Dziś nie pale ze 2 miesiące.Przytyłam z 10 kg ale satysfakcja z rzucenia palenia jest większa niż moja waga.Więc polecam przemęczyć się 1 miesiąc i dać sobie spokój z tabletkami... Powodzenia wszystkim którzy rzucają :D

Gość napalony_Tomek_28cm
Dzięki desmoxanowi nie palę już 30dni. Mnie od desmoxanu zwiększył się popęd, erekcję mam nawet kilkanaście razy na dobę, a od partnerek wiem że smak mojego nasienia uległ znaczącej poprawie. Polecam aktywnym!

Gość gość
Polecam nasienie smarować na kanapki i jeść...może zwiększy się wtedy twój mózg i inteligencja.

Gość gość
Akurat z tym smakiem nasienia, to prawda. Sperma palacza jest okropna. Dziwię się tym twoim babom, że wcześniej brały do buzi. Masochistki jakieś.

miało być o rzucaniu palenia, a nie walorach smakowych.

Gość gość
Oba dzialaja, raz rzucielem z tabexem kilka lat temu, po ponad 10 latach palenia rzucenie przyszlo bardzo latwo, szok. Niestety po ponad 2 latach cos mnie podkusilo i zaczalem znow palic. Teraz kupilem desmoksan, jest 5-ty dzien, od wczoraj nie pale i jest totalny luzik. Tabex byl chyba jakby mocniejszy, bo dawal strasznie nieprzyjemny smak w buzi po zapaleniu. Po desmoksanie tego nie ma, ale ciagoty do palenia tez nie ma.

Gość gość
dodam jeszcze, ze trzeba cierpliwosci i regularnego brania jak jest napisane na ulotce. Dopiero mniej wiecej na koniec trzeciego dnia mozna odczuc efekt. Jak ktos pisze, ze nie dziala na niego, to podejrzewam, ze nie bral zgodnie z ulotka. a

Gość gość
Tutaj są poradniki na temat rzucania palenia: www.przemiana.otwarte24.pl Księgarnia Przemiana Literatura Uzależnień

Gość Gino Chicago
Odkąd zacząłem brać ten lek odkąd hello hello hello odkąd zacząłem brać ten lek moja sperma smakuje jak miód mój samochód zaczął mniej spalać benzyny pomidory w ogrodzie wyrosły wielkie jak arbuzymy myszy w garażu całkowicie znikły.zacząłem więcej zarabiać i mniej wydawać

Gość gość
Tak bez reklamy dla odmiany. Cytyzyna pomaga. Rzucałem dwa razy. Od Desmoxan u odechciewa się palić. Od tabex odechciewa się wszystkiego. Ale chyba jednak gdybym jeszcze kiedyś wpadł w nałóg to sięgnąłbym po tabex. Jest też tańszy, nie wiem gdzie można dostać Desmoxan tańszy od tabex. Desmoxan gdzie nie patrzyłem kosztował 80+ tabex w granicach 60.

Gość Darka456
Stosowałam desmoxan i także tabex, nic nie pomogło :/ koleżanka powiedziała mi że mam poczytać pewien blog byłej palaczki, poczytałam, spróbowałam i nareszcie się udało rzucić palenie :D http://blogbylejpalaczki.wordpress.com/

Gość gość
Stary temat ale jakby ktoś go znalazł to na Gemini internetowej desmoxan kosztuje 55, a tabex 37.

Gość Annnkanna
Moim zdaniem jednak Tabex cena ok, nie duże kapsułki a małe, wygodne do połykania tabletki, co dla mnie jest super.

Gość Carmen

Rzucałam palenie z tabexem, niestety mam nietolerancję na jedną z substancji pomocniczych jaką jest laktoza. Wzdęcia, bóle brzucha, mnóstwo niedoskonałości na twarzy. Przeżuciłam się na desmoxan, wszystko w jak najlepszym porządku, po problemach ani śladu a o papierosach już dawno zapomniałam. Czasami warto zasugerować się również składem a niekoniecznie tylko atrakcyjną ceną. 

Gość Carmen

Rzucałam palenie z tabexem, niestety mam nietolerancję na jedną z substancji pomocniczych jaką jest laktoza. Wzdęcia, bóle brzucha, mnóstwo niedoskonałości na twarzy. Przeżuciłam się na desmoxan, wszystko w jak najlepszym porządku, po problemach ani śladu a o papierosach już dawno zapomniałam. Czasami warto zasugerować się również składem a niekoniecznie tylko atrakcyjną ceną. 

Gość merteska

ja korzystam z tabletek recigar, działają naprawdę bardzo dobrze, po skończonej 25 dniowej kuracji nie wróciłam do palenia, tabletki bardzo mi pomogły w walce z nałogiem, poza tym duże ułatwienei w postaci specjalnych blistrów, któe jasno określają ile tabletek trzeba przyjać danego dnia, a to bardzo ułatwia sprawę.