Gość gość Napisano Styczeń 24, 2014 Tylko Delhi. Przez trzy tygodnie bylam, zatrzymalam sie u znajomych w New Delhi, nie w zadnym hotelu. Po co Ci te informacje? Podpuszczasz mnie, poniewaz myslisz pewnie, ze sciemniam i ze nie bylam? Bylam w wielu miejscach, nie tylko w Indiach ale po co o tym pisac na tym topiku. Zaloz topik turystyczny to sie odezwe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 24, 2014 Napisze w jakich rejonach, gdzie i jakie wrazenie jesli ktos zechce zalozyc topik o Indiach lub na temat podrozy. Tutaj to sie w ogole mija z tematem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 24, 2014 jesli nazywasz cudse dziecko kupopodobnym bachorem to tak jestes zakompleksiona frustratka. I daleko ci od szczesliwej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 24, 2014 Gościu, który byl w Indiach. Mówisz i masz. Zakładami topik i liczne, ze się z nami podzielisz wrażeniami z podróży. Wiesz, dla tych którzy nie byli w tym kraju takie info mogą być przydatne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 24, 2014 a skoro nie kazdy na forum to nie ten sam gosc, to skad pewnosc, ze post byl skierowany do ciebie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 24, 2014 Ale ja nikogo nie obrazilam ani niczyjego dzieciaka i juz na pewno nie uzywam takich slow. Daj sobie spokoj, okay? Moge pisac co chce, mam prawo do tego, jestem wolnym czlowiekiem i cokolwiek napisze a co Tobie sie nie spodoba, nie oznacza tego, ze jestem sfrustrowana, lecz, ze Ty masz z tym jakis problem wiec najpewniej to Ty jestes sfrustrowana. Pomysl logicznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 24, 2014 A co Ty masz z tymi Indiami? Oczywiscie, ze podziele sie swoja wiedza jesli znajde wiecej czasu bo to temat na dosc obszerne wypracowanie. Mam nadzieje, ze inni tez beda pisac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blockhead 0 Napisano Styczeń 24, 2014 szczerze nie wiem ktore posty sa Twoje. Ja caly czas pisze do tej agresywnej baby, co wyzywa tu od worow na sperme i kupopodobnych szczeniakow. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 24, 2014 Ah jeśli znajdziesz więcej czasu? Hmmm ale ja nie oczekuje elaboratu. Kilka zdań na temat pierwszych wrażeń po wyjściu z samolotu, jakie jest jedzenie, klimat no i ludzie. Doprawdy aż takie ciężkie to napisać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 24, 2014 No i nie doczekalam się relacji z Indii. Nasza podróżniczka szybko zwiala z forum unikając tematu :D BTW, podrozniczko, to w końcu bylas w Delhi czy w New Delhi? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 24, 2014 fujjj indie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 24, 2014 Eee podróżniczko, oczekiwalam z goła innej relacji od ciebie niż 'Fujj Indie' ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 24, 2014 zaraz ci napisze, ze to nie ona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 24, 2014 indie to smrod i kupopodobne male ciapaki kazdy to wie nie trzeba nawet o tym pisac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 24, 2014 Podrozniczko, to tyle co potrafisz napisac o Indiach? To slabo jak na taka podrozniczke. Rozumiem ze swoja opinie bierzesz z filmikow Martyny Wojciechowskiej? Aha.... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 24, 2014 Szlak człowieka trafia na tych Polaczków co ciągną brnefity, przyjechałaś tutaj żeby pracowac poprawić sobie byt a nie żebrać o pomoc, jeżeli nie stać cię na Anglie to wracaj do kraju tam jest praca tylko mniej płatna. My mamy 2 dzieci, mąż zasówa nadgodziny a poniewaz przekraczamuy wiadomo jaka kwote nie możemy liczyc na pomoc bo benefity dla biednych. Wiem jakPolacy tu kombinuja wiecznie im mało, ciągną benefity a dwa razy tyle przerabiaja na czarno i wiecznie brak kasy bo papierosy, alkohol, rozrywkowe zycie, mąż ma racje biez się za robote albo wracaj do kraju jak nie możesz utrzymac syna to go zostaw u ojca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość milasto Napisano Styczeń 26, 2014 24.01.14 gość napisała "ha ha ha ha ha! blockhead, to tylko forum internetowe, po chuy sie tak emocjonujesz? smiech.gif moze w zyciu realnym jest normalna? ja mam udane zycie osobiste i zawodowe, czuje sie szczesliwa, dzieci mam tez, a i tak na forum czasami potrafie innym dowalic tak, ze biedulki az nie wiedza co odpisac i z nerwow jada po mnie tak samo jak ty wlasnie zjechalas nasza poprzedniczke. wyluzuj. """""" masz udane życie, jesteś szczęśliwa, masz dzieci, to się ciesz i nie dowalaj ludziom, bo nie masz pojęcia jak życie potrafi się diametralnie zmienić, jaka masz pewność czy za jakiś czas nie dopadnie( nie daj Boże) twojego dziecka choroba, która zmiecie wszystkie twoje oszczędności, zadłużysz się i będziesz w nędzy żyła wtedy zobaczysz jak to jest prosić kogoś o pomoc nigdy nie mów nigdy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 7, 2015 Aaaaa jak pięknie polactwo sobie ubliża hehehe. I w imie boże jak sobie życzy pokręcony ch dzieci i innych tam takich atrakcji.....Wyp*****lać j****a beneficiarska swołocz sfrustrowana do tej waszej judeio duchowej katolandii bydło śmierdzące. Tu sfrustrowene robolstwo na benefitach jest niki i palma odbija ze zgryzoty a na szajzbuczku są już :kimś" z 1000Ł w łapie. Wszycy wyglądacie jak g****o i robolskie parobki oraz wasze potomstwo spłodzojne dla benefitów w pośpiechu kolejne dresiarskie łyse niedorozwoje cebulaki o krzywych bezrozumnych gębach wyrosną ta jak mamusie k***wki i tatusiowie zapijeczeni debile. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach