Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

blueee dobranoc

Polecane posty

Gość gość

Kim Ty jesteś mój drogi Cień Twój widzę na ścianie Przyszedłeś do mnie gdy ciemno Na serc naszych spotkanie. W bladym blasku księżyca Ja nie widzę Twej twarzy Poznać Ciebie na jawie Po nocach mi się marzy. Zaraz lampę zapalę A jej jasne promienie Niech rozjaśnią Twe życie A mi usuną cienie. Jesteś mi taki bliski Lecz ciągle nieznajomy Z cudnej baśni Alladyn Z sercem rozpromienionym. Nadziei mam w sobie tyle Snów i marzeń nad miarę Więc potrzymaj mi lampę Ja ognisko rozpalę. Abyś ogrzał swe serce Popękane, znużone Kolejami losu Smutno doświadczone. Ty uśmiechasz się do mnie Przez to mam sny urocze Pozwól aby dojrzały Naszych uczuć owoce

Gość gość
o bosze, kolejna nawiedzona pisarka:o

Gość gość
snila mi sie blekitna laguna

Gość gość
Daj mi z siebie co możesz Abym najwiecej miała Usta oczy i ręce Będę je całowała. Będę wielbić z rozkoszą Co do Ciebie należy Tęskne Twoje westchnienia Ust Twych oddech świeży. Przepełniony słodyczą Całus lubię ogromnie Tylko nie milcz uparcie I usmiechaj się do mnie. Moja siła umysłu Już więcej nie zdoła Przesyłam Ci me uczucia Zwinnym lotem sokoła..

Gość mistrz swiata
oratorski to nie ja,

Gość opadly mgly i miasto ze snu_
Przyszła para do restauracji, kelner podaje menu i pyta co chcą zamówić, wpierw pyta Panią, czego sobie życzy, ona mówi: pierwsze danie zupa, drugie schabowe na deser ciastko i kawa. Pyta Pana ,co dla niego, a Pani szybko mówi na pierwsze danie sałata, drugie danie sałata, na deser tez sałata. Zdziwiony kelner pyta: A to dlaczego tylko sałata? A Pani odpowiada: Bo jak pieprzy, jak królik, to niech je, jak królik.

Gość gość
masz talent :-(

Gość gość
doakłdnie mistrz świata autor /ka pokażmy

Gość gość
Bądź przy mnie zawsze Bądź tylko ze mną Kiedy jest widno I wtedy gdy ciemno Bądź mi uśmiechem Bądź mi radością Mojego serca Osobliwością. Niech Twoje ręce Głaszczą me włosy Osusz me oczy Z kropelek rosy. Nie każ mnie więcej Swymi dąsami Wychodź cichutko Nie trzaskaj drzwiami. Bądź moim szczęściem Życia osłodą Będę dla Ciebie Źródlaną wodą Gdy się umyjesz Z dzbana napijesz Snem błogim zaśniesz Z serca nie zginiesz. Kochaj , po prostu I tylko za nic Wtedy ma miłość Będzie bez granic...

Gość gość
ładnie napisane

Gość gość
W ciszy i samotnośc***Płynie chwila za chwilą Widzę Ciebie śpiącego W nocy poźną godziną Licze Twoje oddechy Twoje sny i marzenia Głuche serca odgłosy Na granicy cierpienia. Jesteś w mej wyobraźni Taki dobry i boski Taki rycerz z powieści Mój Pan Wołodyjowski...

Gość gość
looo matko.Olaboga:D

Gość gość
szacunku trochę 😠 i zrozumienia! :classic_cool: Wyjdź z cienia na słońce Mój Królewiczu Chcę ujrzeć uśmiech Na Twym obliczu. Nie skrywaj swej twarzy Za zasłoną nocki Bo księżyc oświetla Wszystkie Twoje kroczki. Gwiazdeczki mrugają Do Ciebie z oddali Serca gorejace Unosisz na fali. Wysyłasz promienie Ogrzewasz cierpienie Na krótko, a potem Puszczasz w zapomnienie. Nie igraj z uczuciem Okazuj tęsknoty Tej jednej, jedynej Odstąp laur złoty. A w zamian otrzymasz Bardzo czułe serce Które Cię uwielbi Uszanuje wielce. Zrozumie Twe bóle Wyciszy kłopoty Weź w swe ręce szczęście Krolewiczu złoty... ..na dziś koniec to pa 🖐️

Gość gość
Panie Pulkowniku Wolodyjowski olaboga:D larum grajom nieprzyjaciel w granicach a ty sie nie zrywasz za szable nie chwytasz nakon nie siadasz.... Co sie stalo z tobom dzielny zolnierzu:( pozdrawia cie goronco twoja blueeeeee[ 👄

Gość gość
bez podszywów 😡 no!mój Ci on! i lepiej by nie sięgnął po swój miecz.bo głowę stracę :P

Gość gość
gdybym ci ja miala skrzydleczka jak gonska polecialajabym za tobom do Slaska a ty skrzydel ni mosz tylko czarne kiece to ty nie polecisz,tylko ja polece

Gość gość
na Śląsk się nie wybieram :O To szelest uczucia To szelest miłości Nie przegap momentu Wzniosłej namiętności. Uszanuj ten szczery Moj gest uwielbienia Bo dość mam cierpienia Pragnę ukojenia...i zmykam,snij pięknie Blue 🖐️

Gość gość
Całkiem przyjemne :-) Ech ten Niebieski, łamacz serc niewieścich ;-)

Gość gość
Kto jest ten niebieski do jasnej sie pytam ?

Gość gość2
jakiś Piotr

Gość gość
A wcale że nie Piotr ;-)

Gość gość
Więc kto ? Nie mogę nigdzie znaleźć.

Gość gość
Ja też go nie mogę znaleźć...

Gość gość
Kogo ? Kim jest blueee ?

Gość gość
Oj Niebieski. Chyba :D Sie nie czyta kafe, się nie wie ;-)