Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olka098

Co zrobic by bylo jak dawniej

Polecane posty

Gość olka098

hej. jestem pół roku z chłopakiem. a właściwie to od niedawna, bo wróciliśmy do siebie po 2 tygodniowym rozstaniu, pokłóciliśmy się.. potrzebowaliśmy czasu ale daliśmy sobie szanse bo na prawdę wiemy że nam na sobie zależy. i wszystko byłoby okej gdyby nie nasze rozmowy. zaczęliśmy znowu ze sobą spędzać czas i jakoś tak te nasze rozmowy w ogóle 'nie wyglądają'. pojawiła się sztywna atmosfera. prawie w ogóle nie rozmawiamy o nas, tylko o tematach jakichś z zewnątrz, co tam u koleżanek, co tam w szkole i takie tam głupoty.. mało słów w stylu 'jesteś dla mnie ważna' i takie tam. chodzi mi o to czy u Was też tak było? przyjaciele mi mówią, że na początku zawsze tak jest, że musimy na nowo do siebie dotrzeć, że to potrwa kilka dni i znowu będzie jak dawniej, ale ja sama nie wiem. Jakoś mam wrażenie, że Paweł nudzi się ze mną.. a mi się wydaje, że on sobie myśli zupełnie inaczej, że to ja się nudzę z nim.. i właściwie trochę tak jest. Myśle że nudzimy się oboje na tą chwilę w swoim towarzystwie i jakoś trudno jest rozmawiać na tematy o których rozmawialiśmy wcześniej... Mam z nim na poważnie o tym porozmawiać czy po prostu poczekać kilka dni i zobaczyć jak sprawy potoczą się dalej? Proszę o pomoc :(

Gość olka098
A to ma jakieś znaczenie? Ja mam 20, on 24.

Gość niewiadomo kto
Paweł teraz myśli tylko o królikovie :( :classic_cool: