Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam 20 lat i zaszłam w ciaze z chlopakiem nie za wczesnie

Polecane posty

Gość gość

we wrześniu byłam z moim chłopakiem, który ma 19 lat, nad morzem, wieczorem wypiliśmy raz za dużo no i się stało. dopiero niedawno się dowiedziałam, że będę mamą bo coś czułam i poszłam do lekarza. razem z chłopakiem przekazaliśmy to jego i moim rodzicom, moi rodzice zareagowali tak normalnie, ale mama chlopaka to zemdlała. oboje wiemy ze chcemy byc razem, jestesmy juz ze sobą ponad 2 lata też a znamy sie dluzej. to rodziców uspokoiło jak sie dowiedzieli ale ja teraz bede musiala studia przerwac a mój kochaś tez bo dopiero co je zaczal, jakas prace i najwyzej zaoczne, ale nie uważacie, że to za wczesnie w obecnych czasach? moja cala rodzina to tak mówi, każdy oczy wytrzeszcza jak sie dowiedział.

Gość gość
moi rodzice też mnie zmajstrowali jak mama miała 19 lat, więc to już nic strasznego, poradzicie sobie. szczęścia. :) ważne żeby razem być.

Gość violas34mm
jak urodzisz pewnie bedziesz miec juz 21, chlopak 20, tylko wam zycie to skomplikuje, studia twoje i jego, ale taki mały berbeć wam to zrekompensuje, to samo szczęście.

Gość gość
jeśli to nie twój mąż to stanowczo za wcześnie

Gość gość
ważne żebyście byli razem a wszystko się ułoży, można isc na studia zaoczne i pracowac, wiadomo to wymaga poświęcenia, ale nie mozna robic z tego tragedii, tylko się cieszyć:)