Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smutna2903

potrzebuje pomoy

Polecane posty

witam niewiem co mam napisac bo jestem tu poraz pierwszy ale chciałam bym z kim pogadac jestem dziewczyną po przesciach czyli po rozwodze i obecnie jestem z facetem z kturym mam dziecko 18 miesiecy i on ma 12 letnią córke. Jego córka wszystko robi zeby on zemnom niebył i chyba dopieła swego ja juz nie potrafie walczyc o niego a tym bardziej z jego córką ja wszystko robiłam zeby ona mnie zaakceptowała ale widocznie nieudało mi sie. jesli chce ktos zemną porozmawiac to zapraszam ja niewiem co mam robic

Gość opadly mgly i miasto ze snu_
Lekarz do pacjenta: Nie wolno panu palić papierosów, pić alkoholu i kawy. Musi pan cały czas stosować surowa dietę, żadnych tłuszczy, skrobi i węglowodanów. Ze względu na serce proszę zaprzestać uprawiania seksu. No i najważniejsze... Więcej radości z życia mój drogi, więcej radości z życia!

Gość Ona9685
Jeżeli on na prawde cie kocha ... bedzie potrafił przetłumaczyc swojej córce jego wybór... jeżeli nie nie wiem czy masz o co sie starac.

Gość gość
Wiadomo, ze dziecku się nie podobasz, bo się podświadomie czuje zagrozona, boi się stracić miłość ojca. Ale to ty musisz być ta dorosła i cierpliwa. Poradz się psychoterapeuty rodzinnego.