Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego nie mogę spać w nocy

Polecane posty

Gość gość

Leżę do 4, czasami 5 i próbuję zasnąć, a jak już mi się uda, to potrafię spać do 14. Na dodatek często budzę się w nocy i w ciągu dnia czuję się strasznie zamulona. Dlaczego? Nawet jeśli wstanę wcześnie, to i tak nie chce mi się spać wieczorem... To chyba nie bezsenność, skoro śpię po 8-10 godzin na dobę. Najczęściej budzę się nie sama z siebie, tylko przez jakiś hałas, gdyby nie to to pewnie mogłabym spać jeszcze dłużej. Ktoś tak miał?

Gość gość
Mały Szkot mówi do ojca: - Tato, wyobraź sobie, że zaoszczędziłem dzisiaj 10 pensów bo zamiast pojechać autobusem, biegłem za nim! - Idioto! Gdybyś biegł za taksówką zaoszczędziłbyś 5 funtów!

Gość gość
dzissiaj obudziłam sie mialam taki koszmar jak zadko znalazłam sie w jakiejsc sali chyba szpitalu w jakiejs wannie leżała moja mama tak chora i wychudzona jakby minute przed smercią pluła krwią taki koszmar ze nie wiem czy zasne jutro bede sie bała do auta wsiasc masakra

Gość gość
To tylko sen ;)

Gość gość
ale ten żart ze Szkotem dobry lepszy niz ktos napisła z Luwrem dobrze ze komus sie jeszce chce rozsmieszyc tak to tylko sen

Gość gość
Nikt mi nie poradzi?

Gość gość
Nie, rzuciłam niedawno studia i szukam pracy.

Jak pójdziesz do pracy powinnaś sie przestawić. Jesli nie masz jakiejś nerwicy, depresji, to tylko twój zegar biologiczny- jestes typem sowy. Przestawi się, gdy będziesz miała regularne obowiązki.

Zresztą juz teraz możesz go przestawić, gdy mimo sennosci nie pozwolisz sobie w dzień na sen. Wtedy położysz sie wieczorem zmeczona i zasniesz. Natepnego dni wstań rano i sie czyms zajmij, połóż sie dopiero wieczorem. Kilka dni sie przemeczysz i sie przestawisz.